söndag 31 augusti 2008

Söndag 31/8-2008 20:01

DAG: Japp äntligen en rätt bra natt, och jag kommer inte ändra detta tills imonn, sov rätt bra men kom sent upp. Jag gick inte upp ur sängen förrän efter tolv närmare halv ett. Så jag kände lite jäkt idag, eftersom jag skulle göra lite grejor idag. Jag började med det sista paketet med räkor idag och ett ägg med massor med majonäs, gött mos. Sedan efter detta så drog jag igång med dammsugningen och rätt på det stekte jag träningsmaten. Så efter dessa uppgifter så drog jag till ica och handlade lite. Fick ta ut en 500 ing idag har kollat kontot idag jag har 800 kvar på kontot. Men jag måste köpa omega3 och vitaminer och hadskar det kommer nog gå på 350 nått sånt då har jag 450 kvar som skall räcka månaden ut, tungt. Men om ni håller tummarna idag så kan mina finansiella problem vara över, tummarna! Jag fick inte nått mail igår om lottot, så det kommer idag efter bloggen, tummarna. Japp mer då. Jag såg spiceis II idag tämligen kass på det hela taget, det hade jag räknat med men nu har jag sett den iallafall. Skall nästa månad se om jag får över 220 så jag kan köpa ett nytt usb minne så jag kan ladda över filmerna till datorn. Det skall bli skoj att se om det går att editera filmerna i movie maker så  jag kan ta bort reklamen. Men som sagt så måste jag få råd med minnet innan dess. Jo jag har uppdaterat hemsidan idag. Jag har lagt till en sida som heter målningar kan hoppas att det kommer mer på denna sidan när jag väl får nått att måla, men jag skall se jag har nu bara kört med musen det blir förhoppningsvis bättre med tiden när jag lärt min dragen med penseln. Och så har jag lagt till ett recept till fiskgryta. Det är ganska fet men illa god. Sedan blir det nog ny statistik imonn om jag hinner få till det. Så mer då? Nä inte idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp bara stretchen idag, ryggstretchen alltså. Men imonn så blir det tyngre att köra skall bli skoj om jag kan köra bensparken eller inte. Men jag kan köra lite hjälp på den om det är för tungt, får bara hoppas att smärtan har lagt sig i benet. Och varför gör det ont? Japp skumt. Men mer på denna punkt imonn om ni tittar in.

NOVELL: Japp idag gick den äntligen iväg, men tror inte att jag har chans på nån av de tre platserna känns inte så. Jag skulle göra den till oformaterad text men då blev det bara sju sidor av den, den ligger på 14 innan så jag ändrade detta tillbaks igen. Han vill helst ha oformaterad text men då försvinner min kursiva text. Den indikerar att det har hänt förut inte i nu tid, texten blir kass utan den. Så jag sände den som formaterad till honom, hoppas han inte blir allt för arg. Jag la till att jag ville ha ett mail tillbaks så det kommit fram, vi får se om det kommer eller inte. Nu kommer jag inte ha nått med priserna att göra men den är iväg iallafall. Och den är bättre än innan, så jag är nöjd för idag. Så nu blir det inte skrivning förrän till fredag, lördag då på den nya novellen efter detta så går jag på "romanen" igen hinner nog två gånger till innan jag skickar den. Men som jag sagt innan blir kapitlerna det svåra, får ta en dag och köpa en påse till det för det skall skickas med post, mod snigel.

Japp nu är det dags igen att säga som jag brukar HEJ! :D :P :D ;)

Inga kommentarer: