onsdag 13 augusti 2008

Onsdag 13/8-2008 20:02

DAG: Jaha jag somnade som jag brukar vid tolv tiden nån gång och vaknade igen till ett. Sen efter det så sov jag till nio tiden då sömnen var slut för idag. Stod upp och fick i mig frukosten och sedan körde jag igång med "romanen" var klar med denna till tre tiden nått sånt vill jag minnas att det var. Så jag körde igång med stretchen vid tre för att slippa gör det när jag kom hem från ica. Hade med mig paraply och det började att dugga lätt när jag gick, köpte lite grejor och jag har 20 kvar av sista 100 ingen. Kommer nog bli att jag får ta av bufferten iallafall. Så kom hem och körde igång med middagen, fick fram chili concarne och ris på det, ja under då da. Så mer då? Jag fick i mig lite Koontz igår efter bloggen, men det blev bara ett kapitel. Skall nog upp på king.com idag och köra lite spel känner för att slöa idag. Mer? Nä inte idag kort blogg idag. Jo kom på en sak till just nu, jag spelade in lite film men såg idag att fan vad som hände vet jag ej men det blev fel med allt. Inget inspelat som går att se på, vad som blev fel kan jag inte säga men fel blev det ändå.

TRÄNING: Japp träningsvärk idag med, vad har hänt? Skumt det här men jag kör imonn så får vi se vad som händer. Kan inte fatta varför jag fick träningsvärk efter i måndags när jag inte haft det på fem veckor innan? Mystiskt.

NOVELL: Japp gick på den igen idag men den tedde sig inte så okey som igår. Men det är inte bra att läsa för tätt, ändrade ett par grejor idag och la till lite till. Men jag skall inte skriva in det förrän till fredag, och då skall jag inte läsa efter det utan vänta tills ett par veckor till innan. Det är inte bra att läsa för tätt man tröttnar på det och tycker att fan det var kasst det. Jag har dock kollat med mina papper och jag har fått med allt som skall vara med, så långt är det bra iallafall. Det jag kan lägga till är detaljer, skall du börja med dina jävla detaljer igen. Ja. Tror att själva storyn är bra som den är, men inte detaljerna. Man kan peta in lite smått här och där så det är nog bara det kvar att göra. Men läser jag den om ett par veckor så vem vet. Jag är ändå nöjd för jag hade fått med allt som skall va med. Och i rätt ordning med, så det var okey ändå. Men till fredag skall jag fundera på vad jag skall lägga till och sedan skriva om det jag lagt till idag. Så får den ligga ett tag innan jag går på den igen, den mår bra av att ligga till sig ett tag.

Japp dagen den regniga dagen är till ända ja iallafall i bloggens värld så jag har bara detta att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: