lördag 9 augusti 2008

Lördag 9/8-2008 20:02

DAG: Japp då var det dags för natt igen, somnde typ nån gång vid ett eller två sedan sov jag två timmar i stöten fram tills sex, jag minns inte exakt när jag somnade men nått sånt var det. Så vid sex försökte jag att somna om men det sket sig så jag drog upp och duschade. Efter det hade jag tänkt mig att sova lite men icke sa nicke. Så jag fick i mig frukosten och började förbereda mig för novellen, men jag började dock med lite musik före. Slog sedan över till mp3 och skrivmusiken, men då vid åtta tiden så blev jag sömnig igen så jag tog av mig musiken och la mig. Sov i perioder fram till nio tiden då den sömnen var över igen. Då slänge jag på mig min mp3 och satte igång med novellen igen. Var klar med denna till två tiden, då jag drog en runda till ica. Fick ta ut mina sista 200 som nu skall räcka till den 25:e det blir en 100 i veckan det, hårt det med det skall nog gå det med. Så hem igen och kom lagom till stretchen vid fyra sedan var det middag som gällde. Jag kan meddela att jag inte cyklade idag, för att vädret inte va så gött på det hela taget. Så gjorde chili concarne (Kommer aldrig ihåg hur det stavas) och ris på det, ja inte på det men under det blev det. Har nu en laddning med detta i frysen till en regnig dag, ja det går bra om det inte regnar med. Kollade på smallville en runda har en runda till att se, tackvare att jag var hos moster förra söndagen så är det kvar. Jag har en till att spana in idag efter bloggen och mailen. Så mer då? Jo ni måste hålla tummarna idag själv kommer jag inte få reda på det förrän imonn. Eftersom jag tömmer innan det dras, ja lottot alltså. Men jag litar på er att ni kiper med tummarna och tårna så kommer super jackpotten komma in på mitt lilla koto gött mos. Japp säger så va. Men jag har en runda till att köar på till nästa vecka med, sen är det slut på det roliga. Men imonn efter jag bloggat så skall jag med darrade händer kolla min vinst i min inbox, för det blir det väl va, japp tummarna!

TRÄNING: Jaha vad på denna punkt idag då? Ja det är lite tunt idag säger samma sak varje dag tycker jag. Men så har jag Sveriges sämsta blogg med. Japp jag har lite ont i knäet (så va det va) och lite ont i armen. Det är den där axelrotationen som spökar ännu. Fan vet om jag gör nått fel när jag gör den, men tror inte det. Jag har sänkt vikten då blev det bättre men det gör lite ont ändå. Skumt och det är sidan av armen mellan biseps (stavas nog inte så men ni förstår nog) och triseps eller nått sånt jag kan inte riktigt sätta fingret på var det är men nån stans där. Skumt är det iallafall, men det löser sig nog sa han som sket i poolen. Nån gång så gör det, det nog. Japp vidare tack. :)

NOVELL: Japp idag körade jag på den tillslut trotts allt, jag la till lite miljö idag. Det är inte mycket till det i den faktist och det är inte bra, men nu är det lite bättre iallafall. Sedan nästa nej nästnästa vecka så skall jag bara lägga till lite smått, det beöhövs det med. Små detaljer som höjer, ja det är miljön de höjer, smått om de som har lägenheten. Det behöver bara va små saker som man får ett hum om de som bor där. Jag har lagt till lite med om de som bor där men, fan det är svårt att få liv i det på nått sätt. Men jag ändrade lite ordföljd och raderade lite skit idag med. Så det är inte så mycket kvar nu på den, det är detaljer som skall till. Kanske som ger en blid av dem, ja eller hon för det är en tjej som det handlar om. Henne har jag inte beskrivit alls, jag tror att jag måste ha nått med om henne men det kan läggas in i detaljer. Ja jag vet inte riktigt hur med det skall till lite detaljer, det var ett förbannat tjöt om de jävla detaljerna då. Ja det är det, jag tror att det blir bättre om man vet lite hur hon ser ut. Så får vi se hur jag skall få in det bara. Man skall ha en inrebild av henne annars blir hon ansiktslös, det är inget vidare. Så det skall till på nått sätt sen kör jag nog iväg den sen. Så mer då? Näe inte idag har sagt samma sak ett bra tag nu så nu är det bra för idag.

Japp fick till ett slut på det idag igen inte illa, :) jag säger som jag brukar HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: