tisdag 12 augusti 2008

Tisdag 12/8-2008 20:01

DAG: Japp kom igång idag vid halv elva tiden, tog mig då upp och duschade och smörjde in mig. Sedan låg jag stilla tills klockan slog tio över elva då salvan torkat. Kan meddela att jag igår glömde salvan helt, jag brukar göra det på måndagar. Kan inte förstå varför men så är det iallafall. Så salvan torkat och jag drog igång med frukosten. Sedan när jag var klar med detta så körde jag igång med "romanen" men den gick inte igång mitt efter utan jag hann pilla lite med datorn innan. Jag såg på min klocka och kunde konstatera att det var den 12:e idag skulle inte updaten kommma snart. Så jag fick upp updaten och skulle ladda hem uppdateringarna till windows men det hade inte kommit några alls. Ja det är inte riktigt sant, det hade kommit två men inte som det brukar. Runt den 10 onde så kommer uppdateringarna till windows men inte idag, det som fanns var inte rekomenderade upp dateringar. Men jag tog dem ändå, det var en till mitt modem och en sök i datorn. Den här sök i datorn har jag testat förut men inte fått det att fungera som det skall. Men idag fungerade det och jag har gjort ett par sök som visat att det fungerar som det skall. Nu har jag microsoft update så det kanske inte finns hos er. Har man den så får man uppdateringar till office med utan att gå upp på deras sida. Men sökfuntionen är rätt bra att ha, man kan söka i mail utan att öppna programmet alls. Om jag inte fattat det fel så söker den i alla mappar som finns i outlook. Så sedan efter jag laddat hem detta så körde jag igång med "romanen". Var klar med detta till tre då jag fick i mig mjukisen och drog sedan till ica. Handlade för 106:- så nu har jag handlat för  allt denna vecka inga pengar kvar. Jo jag har en 100 till men den skall vara för nästa vecka ju. Skall ha banan, äpplen och yoghurt med i slutet av veckan, men jag får ligga lågt med inköp ett tag. Så sedan hem och på med middag, kan lägga till att jag gjorde stretchen innan jag stack till ica. För att slipppa göra det när jag kom hem, så kunde jag gå igång med middgen direkt när jag kom hem. Kareer (minns inte vilket e som skall ha ´ så jag lämnar det utan) och pasta hade jag idag, det är lätt att äta. När jag har pasta till så får jag i mig maten på en tjugo minuter det går lätt att få ner pasta, av någon anledning. Och jag var sen idag med, kom hem till en tjugo över fyra från ica. Men jag fick i mig maten och hann med lunchen med på det. Så och nu efter jag har bloggat så skall jag köra ett par kapitel av Koontz det var ett tag sen. Jo idag innan jag körde igång med novellen så fick jag uppdaterat mina rader på lotto, kan vara med en vecka till efter denna. Så sen kommer lönen så det är lugnt. Mer? Näe ses imonn.

TRÄNING: Japp känner av träningen lite idag, varför? Vet ej, det är lite underligt att det känns för jag har kört fyra veckor och inte kännt nått alls, skumt. Men cykel fan vet om det blir nått mer med det, men jag läste nått om det i aftobladet igår det blir nog bättre sen, en nannandag. Den som lever får se.

NOVELL: Ja nu är det roman som gäller, körde igång på den idag och jag la till lite detaljer och annat med. Det tillkom 200 ord idag men ingen sida mer än 50. Men jag känner att jag fått till den rätt bra ändå, ja den är inte bra men bättre. Då är jag nöjd för nu. Skall imonn köra på den en gång till men jag skall kolla med de papper jag fått från kurserna så att jag fått med allt som skall va med. Så får jag se om det är nått jag glömt, jag tror inte jag skriver nått förrän till fredag men jag skall kolla upp det imonn. Har rotat fram papperna (papprerna? hur blir det nu då?) och har lagt den intill för att gå igenom allt. Men jag är rätt nöjd med det jag gjort, vilket inte betyder att det är bra bara att jag är nöjd. Så ni inte misstolkar det jag säger, jag är nöjd om jag får det bättre än innan. Så skall det va.

Japp dagen är all och jag säger som jag brukar vid denna tiden HEJ! :D :P :D  

Inga kommentarer: