onsdag 27 augusti 2008

Onsdag 27/8-2008 20:02

DAG: IDag kom jag till sans vid halv elva tiden, men eftersom jag somnde sent så gick jag inte upp. Tänkte jag skulle ligga till elva men sen låg jag till halv tolv, så jag fick en sen start på dan idag. Kan meddela från måndag och tisdag att jag inte kom ihåg att smörja mig dessa dagar. Jag börjar nog bli gammal, eller vad kan det va? Jag fick i mig frukost på det sedan körde jag igång med den nya novellen. Var klar med detta till tre tiden, då jag slurpade i mig en mukis. Jag har köpt fel grejor till den, när jag var i ica så var bären slut så jag tog mago och annanas, men det är bär som det finns antidoxater inte i frukt tror jag. Men i tisdags så fick jag ett par pack med bär så blandar jag det med frukten lite grann så blir det nog bra med det. Så sedan körde jag köttbulle pytt idag det var gött och snabbt att laga till. En påse rymmer två och lite till middagar om man lägger till en macka eller två. Så sedan väntade jag på att klockan skulle klämta till sex då det är dags för lunch. Och fick i mig en hög med detta med. Så mer då? Jo jag fick idag med posten en kallelse till cardio, ja vad det nu heter lundby för mr koll av bröstryggen och korsryggen. Jag skall dit på lördag den 13/9 klockan 13:00 kommer ta en halvtimme timme att ligga still tills det är klart. Så får vi se om det är något fel på den eller inte, jag skulle testa ryggen nästa månad men jag vänter tills mr kollen är över. Sedan skall jag kolla om jag kan böja den eller inte, men jag tror att sjukgymnasten hade rätt jag kommer nog aldrig kunna göra detta. Vi får se och hur jag får svar skall jag ta reda på när jag är där. Om det kommer med posten eller hur det nu går till. Jag lyckades skada mig när jag stretchade i korsryggen, men första gången så gick det över men jag gjorde samma tabbe igen. Börjar nog bli gammal och gaggig, så jag fick igen det denna gång gick det inte över. Men jag fick ta mig till sjukgymnast han sa att det kanske är permanent skada. Och att jag skulle sluta belasta korsryggen, så han la om ett par övningar i stretchen för att inte belasta ryggen. Så vi får se efter jag har varit där skall jag köra korsryggen en gång och testa om det gör ont igen. Jag har hållt upp i 6 månader med det så kanske har det gått ihop eller vad det nu gör. Vi får se nästa månad om det går att köra som innan eller inte. Så till nästa söndag kolla min vikt och mått jag gör det en gång i månaden det är lagom. Japp onsdag dags att vässa tummarna igen den här gången så smäller det om ni håller tummarna alltså. Japp, som sagt.

TRÄNING: Japp skall kolla korsryggen nån gång nästa månad, men det lutar åt att inte fungera som innan. Men vi får se hur det går, vi skall också se hur det går med mera mat tills imonn. Om det gör skillnad eller inte, det är bara en övning, nja två, som jag kan känna skillnad. Det är baksida arm och rodden på ryggen, båda är rätt tröga att köra. Vi får se om mer mat gör nån skilland, jag hoppas på det. Förra gången jag höjde så gick alla övningar lätt så det var lugnt att höja. Men inte denna gången, vi får se, tills imonn om min misstanke är sann eller inte. Så får vi se till nästa söndag om jag gått upp nått eller inte av mer mat, jag hoppas på inte.

NOVELL: Japp gick igång på "herrgården" idag fick ur mig tre sidor, men efter som jag hade slö start så gick tiden fort. Men det känndes rätt bra att köra på igen, har kört omskrivning ett bra tag nu. Men när jag skrev så gick jag inte riktigt efter storyn så jag får pilla till det nästa gång till lördag. Jag läste på storyn men när jag skrev så gick jag förbi storyn och hittade på eget. Ett litet misstag men det går att ordna till lördag. Jag hoppade lite långt fram, så blir det ibland, trotts att man har storyn klar.

Japp rätt bra dag ändå idag men jag får mindre sömn nu än innan, hur fan jag skall komma tillbaks till det innan vet i fan. Men jag hoppas att det kommer igen, nån gång. Så jag säger igen som jag brukar vid denna tiden HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: