måndag 11 augusti 2008

Måndag 11/8-2008 21:41

DAG: Japp ny dag igen, fan kommer det sig att det blir det varje dag hela tiden, skumt. Idag sov jag, ja eller inatt, sov jag bra, ja iallafall så minns jag inte att jag vaknade nån gång. Vilket i sig inte betyder att jag inte vaknade, bara att jag inte minns det. Men jag vaknade idag till nio tiden men låg kvar i sängen till elva innan jag gick upp. Sedan följde en frukost, jo på tal om frukost så för ett par dar sen så gjorde jag räkmackor till frukost, jag kokade ett ägg och sedan räkor och majo på det hela, gött mos, ja på tal om frukosten menar jag, hade köpt idag nån sorts skinka fan var det pastrami? Vad det nu är, men det var gott, brukar undvika sånt  jag inte ätit förut tack vare att jag inte har råd att köpa sånt som jag inte tycker om. Jaha och varför har du inte råd att köpa sånt då, ja det lät så, men sanningen är att jag har inte råd att köpa mer än det jag köper. Och om jag då köper nått som inte är gott så kan jag inte köpa nått annat utan måste äta upp det jag köpt. Därför undviker jag sånt jag inte ätit nån gång, phust vilken utredning. Men igår när jag köpte så tog jag nått som jag inte burkar, och det var inte så dumt. Mer då? Jo jag väntade på att klockan först skulle slå ett då jag skulle få i mig lunchen, därefter att den skulle bli fyra då det är dags för träning. Av nån anledning så äter jag vid ett stället för kvar i två som jag ställt klockan på. Innan så kunde jag inte äta så tidigt men nu går det bra, kan nog bero på att jag kommer upp i tid med. Så när sedan klockan slog fyra så skulle jag dra min kos, men utanför dörren så kom jag på att jag inte förberätt middagen  alls. Om jag inte gör detta så hinner jag inte äta i tid, så jag fick dra in ingen och fixa till detta. Så tog med mig paraplyet idag det kom lite smått idag när jag kollade ut, men som vanligt när jag har det med mig så behövde jag det ej. Var klar idag till tio över sju lite snabbare än vanligt, så sedan stretch och middag på det. Och nu är jag här igen som jag brukar vid denna tiden. Mer då? Näe inte idag säger på återseende (är det så många e:n i det?) imonn om ni har lust till det.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag men det var jobbigt på bensparken idag med. Nu har jag fyra veckor på mig att blir mindre jobbigt på, så det blir nog tillslut bra, eller bättre. Axlarna gick bra idag lite lättare än innan, även om axlerotationerna eller är det axlerotasionerna? gick lika trögs som innan. Fan vet om det är där jag får ont i armen av, jag tror det är där, men varför? Jo träffade pt:n idag jag trodde att hon skulle vara mamma ledig nu, jag var uppe på hennes hemsida och läste nått men jag fick det nog fel. Sedan sa hon att den har inte kommit än, nä men jag trodde att man kunde vara mamma ledig även om inte kotten hade kommit. Eller är det så att man inte är mamma ledig förrän barnet kommer, näe så är det väl inte ändå. Japp mer då, jo lite trögt gick det på rodden idag, men det kommer bara efter måndags träningen och då känns det i axlarna. Annar går det bra med rodden med, jag har höjt tempot liten aning med på cardion och på cykeln, så lite bätte är det. Men inte måndagar då jag kör axlar, då bara på rodden.

NOVELL: Japp nu imonn så kör jag på "romanen" igen, vet en hel del jag skall lägga på sedan är det bara att få det in rätt, vilket är problemet. Men jag har gott hopp ändå att det blir bättre, det är något iallafall. Så får vi se hur många dar jag kör på den, sedan är den så lång att läsa. Så jag får nog vänta en dag eller nått sånt för läsa samma fler än en gång gör att jag tröttnar på den på nått sätt. Vi får se jag har tis ons fre och lör att köar på den, så det finns dagar att göra på. Mina förhoppningar att få den bra nog är inte så höga men bättre så är jag nöjd.

Japp dags igen att avrunda denna dag och jag tror jag gör som jag brukar och säger HEJ! (många jag i den meningen) :D :P :D

Inga kommentarer: