fredag 22 augusti 2008

Fredag 22/8-2008 20:01

DAG: Japp som vanligt börjar jag med natten, den var rätt bra inatt, vaknade ett par gånger men sov rätt bra på morgonen. Vid kvart i elva stod jag upp, eftersom (är det ett ord det? eller skall det vara efter som?) jag skulle upp och tvätta så var det dags att komma upp. Fick i mig frukosten och snart var det dags för tvätt. När det var inne så drog jag upp igen och slö lyssnade jag på musik fram till klockan slog ett. Då gick jag ner och hängde upp det, idag hade det centifugerat sig, brukar annars missa det när jag är nere. Så fick upp allt och tog mig sedan upp, hade tänkt som jag sa igår att skriva resten på nya novellen men kände inte för det idag alls. Så jag drog till ica för att inhandla lite smått, ännu en hundring som slet sig. Men efter detta så kom jag hem och fick i mig en mjukis vid halv tre. Kollade lite i mitt kylskåp och frys idag, lite nogrannare (skall det vara två g där eller?) idag och jag kom fram till att jag har mat för fyra dar. Så det blir lagom för att köpa på tisdag, men jag måste iväg på söndag för att inhandla lite potäter. Jag har en blomkålspudding, skall jag vara helt ärlig så var den inte så god, ja jag har ätit en del av den innan. Men så får jag middagarna att räcka tills jag kan köpa mer. Skall köra köttbullspytt imonn, det är felix tror jag, skit god kan jag rekomendera den. Så den räcker två dar, den glömde jag igår när jag kolla. Så idag blev det soppa med lite bröd till, men man blir inte mätt på soppa. Men det går fort att göra tar inte mer en kvart att värma den. Tror att jag skall gå på lite mer mitt målar program, fick ett program med min wacom platta. Får se om jag kan få nått gjort med det, så skall jag lägga upp det på teckningar. Just nu är det bara nakna tjejer där, kanske sänder detta ltie konstiga signaler. Jag vet inte så jag skall lägga upp lite målningar där har inte tecknat på många år nu. Målat är ännu längre sen, fin mening det va, så jag har tagit ett foto på en skata skall kolla om jag kan få till en målning av det. Jag är inget vidare på att teckna eller måla men jag skall köra på om jag får tid. Problemet med att måla är att få till de rätta dragen men penseln, det är en teknik jag inte känner till. Har målat tre eller fyra tavlor men jag minns inte hur jag gjorde. Får köra ett par kvällar nu så får vi se om det blir nått alls. Så vad mer? Näe inte mer idag säger ses imonn.

TRÄNING: Jaha har lite svårt med matten, detta var sjunde veckan jag körde på denna vikt. Fan vet om jag kan gå upp eller inte, vissa är inte svårt att gå upp men andra så. Vi får se hur det går nästa vecka om jag kan gå upp eller inte. Mer om det till måndag.

NOVELL: Japp det var så att jag skulle ha skrivit klart den nya novellen idag men det sket sig. Kände inte alls för det idag så jag la ner det. Men imonn är det tävlingsnovellen som gäller får se vad som kommer ut då. Sen skall jag skriva klart till söndag på nya novellen. Så skall jag gå igång på onsdag med den nya novellen om allt går som det skall. I den skall jag bara antyda om mörkrets makter, inget skall hända men man skall känna natten just intill honom. Får se hur det går? Sen är det "romanen" som gäller, jo jag skall nog skicka tävlningsnovellen till fredag lördag nästa vecka. Sen är det "romanen" som gäller, vad jag skall göra på den vet jag inte men vi får se. Jag tjötar om mina detaljer men kan inte komma på mer än det. Det stora problemet blir att kapa upp den i åtta kapitel. Och vad är svårt med det då? Ja varje kapitel skall sluta så man knappt kan vänta tills nästa kommer, det är problemet. Får se hur jag gör, det blir ett jävla pillande. De får inte vara mer än 3000 ord långa, vilket att jag måste limma och klistar in för att se hur långt det är, det kommer bli pilligt det. Men det skall nog gå bra med hoppas jag, vi får se till näst nästa vecka. Blir nog till att lappa ihop det men det blir sällan bra det. Man skall planera det i förväg men jag tog en novell som jag skrev om då går det inte att planera. Så det blir att lappa ihop tror jag, får se hur det går med det.

Jaha dagen är till ända och jag säger som jag brukar i slutet av mina bloggar. HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: