söndag 10 augusti 2008

Söndag 10/8-2008 20:01

DAG: Japp dagen har kommit igång idag lite smått imorse kom till sans redan vid sex tiden men lyckades somna om igen och kom ur sängen till elva tiden. Så en rätt bra natt med andra ord, men bäst var det på morgonen att somna om igen. Det är gött mos det, händer dock lite för sällan. Så frukost på det sedan efter den samma så tog jag på mig musiken ett tag fram till halv två, ja jag hade musiken då med faktiskt, då dammsög jag. Efter detta så stekte jag träningsmaten, sen så tog jag av mig musiken. Och efter detta så kom stretchen och sedan maten. Idag blev det köttfärssås med spagetti, det gick ner som man säger. Undertiden jag åt detta så spanade jag på mythbusters och jearny man, ja eller hur det nu stavas, så avslutade jag med två avsintt av smallville. Så nu är disken tömd för denna vecka men fylls på inatt tror jag, nä det vet jag. Skall spela in två filmer idag, får bara hoppas att det inte kapar slutet på dem. Tackvare att filmerna kommer efter varandra så kapas tiden på en av dem, tiden drar över fem minuter men om då näsa startar när den första tar slut så måste tiden kapas. Men jag tror att det blir så att filmen tagit slut när det stängs. Men jag vet inte hur det blir vi får se, kan inte minnas vlika, jo nu minns jag två hongkong eller vad det nu heter. Crunching dragon (jag vet det stavs inte så) och nått mer i samma gren efter på från 6:an. Så vi får se hur det blir med det imonn eller på söndag när jag kollar in dem. Så mer då? Näe inte idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jha imonn är det träning igen som vanligt, förväntingar på det då? Nä jo lite bättre på bensparken som varit seg ett tag nu. Så kommer smärtan i vänster knä med fan det nu är. Men vi får se imonn om det går bättre hoppas på det, har kört nu i fem, nästa vecka, veckor så snart skall jag väl bli starkare, ja det är tanken iallafall. Så mer då, jo, tror att lite bara lite har kapats av magen igen. Ibland så kan jag dra åt rämmen ett hål extra men känner då av det. Men innan gick det inte alls så lite bättre blir det nog. Kan bara hoppas att cykeln kommer ut ett par gånger till detta året, men det ser mörkt ut.

NOVELL: Kan meddela att jag inte har kört nått ansikte på nån av mina karatärer i mina noveller. Men det är inte nödvändigt i novell heller jag har läst noveller av King där han inte säger ett dugg om deras utseende alls, då pratar vi huvudpersonen. Allt i ens egna fantasi, men jag skall lägga till lite info om henne tror det blir bättre novell av det. Så nu är det tvälingsromanen som gäller nästa vecka. Där är det nödvändigt att ha med utseende annars blir det ingen roman av det. Så jag vet nu detta det kom till mig igår när jag skrev bloggen, har inte tänkt på det innan. Trotts att jag vet att det skall va med, alltid lär man sig nått. Men jag skall kolla igenom min papper om vad som skall va med i novller och romaner så kan jag kolla att det finns med. Tar ett tag innan man lär sig det utantill, japp eller så är det för jag är en gammal gubbe som glömmer?

Näe dag igen att säga som jag brukar, men innan det så skall jag lägga till att det är turnering idag för lilla mig på King.com en utmaning har anlänt och det är dags att strida. Ja eller nått sånt jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: