fredag 1 augusti 2008

Fredag 1/8-2008 20:02

DAG: Japp som vanligt nästan börjar vi med natt totalkass natt somnde sen som fan och sov i stötar fram till tio då det var slut helt. Kom ur sängen till elva nått sånt tror jag, seg som fan trött som fan. Men efter frukosten så drog jag igång med romanen men körde bara tre fyra sidor hade ingen lust idag alls. Sedan efter detta så lyssnade jag på musik fram till fyra då jag gjorde min stretch och middag på det. Har idag kommit fram till att maten inte kommer räcka tills nästa gång jag för stålar. Men det går nog bra ändå bara inget annat kommer som jag inte räknat med. Har 14 middagar kvar skall räcka 16 dar så det felar lite, nu minns jag inte exakt om detta är rätt tal med nått sånt är det. Sedan har jag ett par burkar med soppa, knappast favorit mat i värmen men det får gå om jag inte har annat så. Jo idag la jag upp ny statistik över Juli 2008, dock så glömde jag uppdatera statistiken så det var inte riktigt som det skulle va. Felade på 2 besökare men orkar inte idag göra om det. Sedan vred sig sidan till vänster inte mitten, detta orkade jag inte heller rätta till, får skyllla på kass sömn. Nästa månad skall jag nog få till det rätt iallafall, om jag får sova. Så jag la inte heller upp min fiskgryta har inte lust idag. Jobbig och svettig dag inte mycket ork idag alls. Hade 104 (egentiligen 106 om jag hade uppdaterat) det tror jag är en rätt summa innan hade jag typ 500 per månad på sprays förra statistik, så jag tror denna är rätt nu. För jag kommer inte få igång min egna statistik varför de inte kan fixa den vet jag ej, så jag får gå på den nya. Ingen bra start på denna månad men det kommer nog ta sig med tiden, får vi hoppas iallafall.

TRÄNING: Japp ingen träning idag ser ut som om det kanske blir cykel till imonn det kommer bli 20 grader men molnigt så vi får se hur jag gör imonn. Men det känns som om jag kör på nu i fem veckor till så skall jag nog kunna höja. Det som talar emot detta nu är bensparken den är rätt trög ännu och axlar med kabel den är rejält seg ännu. Men mycket kan hända på fem veckor, nu blir det inte mer än åtta gånger på dessa åtta veckor som jag gör övningarna men jag hoppas att jag hinnner få upp styrkan. Även att jag fick gå ner på axelrotationerna fan vet varför det gjorde ont? Men vi får se till nästa gång jag höjer då går jag upp till 25 rep så får vi se om det var detta som gjorde att det gjorde ont. Eller om det var nått annat.

NOVELL: Japp kass dag hade mindre än ingen lust att köra på idag men fick ur mig ett par tre sidor innan jag gav upp. Känner just nu för att köra på den röde mannen till tävlingen, men jag kör igång det nästa vecka. Så får vi se hur det går med det.

Japp en kass dag till ända kan bara hoppas på bättre tills imonn, får hoppas att vädret tillåter att jag kör ett varv imonn vi får se. Jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: