fredag 15 augusti 2008

Fredag 15/8-2008 20:01

DAG: Japp börjar med natt igen, vaknade upp ett par gånger i natt, ja ett par tre gånger till och med om jag skall vara ärlig. Så jag slog upp ögonen en gång vid sex och tänkte näe jag vill inte upp nu. Och jag somnde om, det händer då och då. Sedan sista gången jag vaknade var vid elva då jag stod upp. (jag har slagit i ordbok och har lärt mig att ordet stog inte finns till så jag använder stod så, om detta är rätt vet ej men så får det bli.) Jag fick i mig frukost och gick sedan igång på "romanen" men det tog inte lång tid för mig idag, mer om detta nedan. Så vid ett tiden drog jag till ica, men den felaktiga uppfattningen om att jag hade en 100:ing i plånboken. När jag kom fram till kassan kollade jag och jag hade bara en 20:a så jag fick norpa från 1000:ingen fan. Det gick på 106 så nu ligger jag 106 back, men det skall nog gå det med. Jag behöver en hundring till, till bröd, äpplen, banan, pålägg och yoghurt till nästa vecka. Men det skall nog gå bra det med, om ni ändå kunnde hålla tummarna så vore mina problem över. Men jag litar på er till imonn då det smäller som fansiken alltså. Så efter denna lilla tur så återvände jag till hemmets trygga vrå. Så körde jag lite musik tills det var dags för middagen. Även idag gjorde jag stretchen innan det skulle göras. För att jag inte gjorde nått alls idag så blev det av innan. Så idag tog jag igen kotletter med pasta, det är illa gött det. Det är väldigt lätt att äta det, pastan slinker ner lätt som bara den. Men det är gott, kan meddela att jag lärt mig att steka kotletter men nya spisen. Dom blir mycket bättre än på gasen jag hade innan. Jo på tal om mat såg jag igår när jag la upp bloggen att jag gjort en tabbe. Ett skönt syftningsfel, jag skrev att jag fick fyra frysta räkor. Det var lite fler än fyra det var fyra förpackningar frysta räkor. Jag böjrade meningen men nått annat att säga och avlutade den fel som fan. Det var alltså ett tillrättaläggande, morsan köpet fyra frysta räkor till mig. Kanon det räcker flera månader det alltså. Ja ja kan säga att ni får ta det som det kommer, jag brukar inte läsa igenom det så fel finns det nog alltid. Lägg sedan till att jag inte kan svenska nått vidare så blir det lätt fel. Hoppas att ni står ut men det. Så vad mer? Jo jag fick ett par nya utmaning på king.com ena gick jag bet men andra så kom jag loss på 28000 nått sånt så jag gick där ur med en vinst. Det fick jag två juveler för eller nått sånt är det. Har kommit upp i 28 juveler har 72 kvar för att låsa upp nått. Jag är inte så bra på att spela men ibland är det skoj att få ett par timmar att gå, ja jag är inte upp mer än en halvtimme sedan ger jag upp. Jo jag fick 161 bagare från länsförsäringar idag, ja jag får avdrag på nästa räkning alltså. Det är inte mycket men det är ändå 161 bagare, ja skall jag vara ärlig så får  jag inga bagare utan 161:- avdrag på räknigen alltså. Gött mos! Så mer då? Näe kommer igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp ingen träningsvärk idag, det var skumt att jag fick det i måndags alltså. Jo jag har kommit på varför knäet värker, jag har ont i trapdynan under stortån. Det är min tofflor som är sneda, hade ont på träningen när jag körde cardion. Och jag tog av mig tofflorna idag då gick det över men jag får ont i fötterna utan tofflor. Köp nya! Japp problem är att jag inte har stålar till det. Snyft kan in inte hålla tummarna då da!

NOVELL: Japp körde på den en sista gång idag, skall erkänna att jag bra skrev det jag hade lagt till och gick igenom den så smått. Det är inte bra att läsa samma många gånger i rad det ger inget. Så jag skrev ut allt igen och så skrev jag till ett par små grejor att lägga till. Och sist så la jag till: lägg till detaljer Det är bara det jag har kvar att göra, som jag kan förstå alltså. Skall nog vila imonn eller så kör jag på tävningsnovellen vi får se. Men jag tror att jag tar det lugnt imonn bara, det ser ut att bli cykel imonn med så. Jag tror att jag skall gå på en vanlig novell innan jag går på "romanen" igen känns som om lite distans till den skulle vara bra. Men vi får se nästa vecka så är det sist gången på novellen så sedan blir det nog en annan novelle mellan innan jag går på den igen. Vi får se hur andan faller på.

En slapp dag idag inte mycket gjort alls, imonn blir nog ännu slappare fram tills cykeln kommer ut. Då är det fullt öss medvetslöss, skall kolla min puls i backen igen med handen. För att se om puslmätaren är kass eller vad då. Näe det är dags att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: