torsdag 28 augusti 2008

Torsdag 28/8-2008 21:42

DAG: Rätt bra natt ändå, men jag somnade sen som vanligt, så när jag vaknade så var jag seg. Idag kom jag upp till tio men efter detta så la jag mig igen men låg ingen längre stund idag. Frukost på det, idag hade jag ost för första gången på tror det är två månader, det var gott på det hela. Så sedan efter detta så degade jag fram till ett tiden då det var dags för lunch. Fick i mig den idag med och det var gott, lyssnade på musik ett tag fram till ett tiden idag. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde det samma så drog jag till träningen, och idag såg jag igen damen med benen. Jag har inte berättat om henne innan för jag har inte tänkt på det alls. Men idag gjorde jag det, hon kom gående på gatan på nästan samma ställe som innan. Japp men vem hon är har jag ingen anining om, men jag mötte henne även i måndags då tänkte jag inte på det. Damen med benen, ooh så spännande. Vem hon nu är? Japp sedan kom jag fram till träningen och körde mitt nya kort idag, genom laser ljuset, den pep och jag fick grönt ljus. Så det ville ni veta va? Japp. Hem sedan och stretch på det sedan middag, idag smakade det gott och jag hade ätit klart innan nio. I måndags var det inget gott alls, varför vet ej. Så sedan kollade jag lite på teven om alexandria eller om det var metropolis nått sånt var det. Det har varit många herrar där med åren och gjort det de gör när de är där. Gud vilken otrolig slutsats det var, japp dom kallar mig einstien. (japp ännu ett ord jag inte kan stava till) Men det är han som var smart IQ mannen liksom. Så mer då? Jo jag skall om allt går som det skall lägga till lite till hemsidan på söndag efter dammsugningen och träningsmaten. Skall lägga upp en målar sida på teckningsidan, så skall jag lägga till recept till recept sidan. Målar sida? Ja det är alltså målningar som jag gjort, blir inte det målar sida? Jag har gjort en idag men jag gjorde den med musen, inte med pennan som jag fått. Men iden är att det skall bli mer där så att mina andra teckningar flyttar ner sig lite. Tror dom sänder lite konstiga signaler, så fram för målningar. Så jag skall ta kameran och fota lite motiv nån dag, troligen en söndag blir det nog. Har gjort skatan idag, skata på elledning (är det två l i det?) men som sagt så gjorde jag den med musen det är inget vidare det. Sedan var det minst 15 år sedan jag målade så det finns inget kvar nu av det som jag en gång hade. Tror jag skall lägga upp ett alster jag målade med pensel, det är väl okey tror jag. Får se skall en dag fota upp det jag har kvar sedan förr. Men det mesta som kommer upp är från datans program, jag fick med ett program som heter ArtRage som är ett målar program. Trodde det var teckningsprogram men så var icke fallet. Jag la in orginalet så ni kan se vad det föreställer i en lite bild, men ett annat program. Men det kommer upp på teckningssidan till söndag hoppas jag. Ni får kolla in då och se vad som händer. Mer? Nä inte idag ses imonn.

TRÄNING: Japp då var det maten som skulle kollas idag, nja, lite bättre var det men inte sådan ökning som sist jag åt mer. Men jag skall hålla mer mat och öka ändå tills nästa vecka tror det skall gå bra. Gick bra idag på det hela taget, jag gjorde baksidan arm med ny kraft idag gick helt okey. Så jag tror det skall blir bra att öka igen till nästa vecka. Så mer då? Jo det var chefen och chefen som hade gymmet innan men nu har chefen gått sin väg, det är bara chefen kvar nu. Det var klart va, japp. En ägare har försvunnit bara en kvar.

NOVELL: Japp imonn så skall jag köra på tävlingsnovellen en sista gång innan jag skickar in den. Så till lördag så kör jag på nya novellen igen. Så nästa vecka är kort vecka i skrivform, måndag träning, tisdag tandläkaren, onsdag tvätt, torsdag träning, fredag skriv, och lördag skriv. Så kommer det se ut, sedan efter den veckan så går jag på "romanen" en runda igen. Så jag kommer nog inte hinna klart med nya novllen innan dess. Mera da? Nejn ituck itak. Ses nannandag.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar säga vid denna tiden HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: