lördag 2 augusti 2008

Lördag 2/8-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, kass som fan igen när jag somade vet jag ej men jävligt sen var det, runt fyra fem nån gång och så vaknade jag och somnde tills klockan var tio då var det slut på den lilla vilan för idag. Kom upp till elva tiden, frukost på det sedan körde jag igång på romanen. Till två gav jag upp för idag och började att lyssna på musik. Fram till fyra då jag drog igång med stretchen, sket i cykel idag, för dålig sömn för det. Fan är det nu tredje dan eller vad är det nått sånt är det inte bra att köar på cykel då. Fick igång middagen idag med och fick i mig kotletter med pasta idag, det är jävligt gott och köra pasta med kött. Jag har inte detta så ofta men det är gött mos. Så var klar med middagen till sex så jag hoppade lunchen idag. Får köra imonn istället efter moster så skall jag dra i mig en lite lunch. Jo jag körde dammsugaren idag istället för imonn så slipper jag köra den imonn. Då tar jag bara lunch och kaffe på det så blir det bra. Får se imonn om jag hinner få upp fiskgrytan med skall nog hinna det imonn efter lunchen runt sju åtta nån gång. Det beror på när jag kommer hem imonn, om jag hinner med det. Annars så blir det efter bloggen men ni får reda på det till bloggen vid åtta. Hoppas att jag hinner med ett bad imonn så jag kan tvätta mig lite mer noggrant, jag tar snabb dusch på gymmet. Om jag kommer upp i tid vill säga, jag drar härifrån vid ett imonn. Japp vi får se hur det blir med det.

TRÄNING: Japp ingen cykel idag alltså, jag körde i lördags och tisdags trotts att jag inte sov bra alls men idag så sket jag i det, lägg sedan till vädret, även om det klarnade upp till fyra så gav jag upp den iden idag. Så nu skall jag väga och mäta mig imonn, vad jag hoppas är att jag gått ner lite. Tror inte på nån ökning av musklerna alls, men hoppas på lite mindre midjemått och lite lägre vikt. Tror jag låg på 94.8 förra månaden kan bara hoppa att det gått ner, tror jag låg på 103 i midjan, kanske lite mindre där men bara lite mindre i så fall. Så får vi inte hoppas att sommaren är över för denna gång så jag kan köra igen. Får hoppas på bra sömn och mer värme så blir det nog bra. Så mer? Nä!

NOVELL: Japp lite blev det idag med trotts kass natt. Får hoppas att jag sover bättre till tisdag då jag går på tävlingsnovellen. Men det kan ha med värmen att göra det är jobbigt att sova när det är varmt. Men det skall bli skoj att köra på den igen, har hela denna vecka viljat köra på den men det är bättre att den ligger till sig ett tag innan.

Japp inte mycket till sol idag men illa varmt ändå, tror att åskan går nån stans för jag får störningar i moblien när jag lyssnar på radio. Näe dags att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: