torsdag 14 augusti 2008

Torsdag 14/8-2008 21:41

DAG: Japp slog upp mina blå vid tio tiden idag, nja skall sanningen fram så slog jag upp dem ett par gånger innan dess, men det var då jag gick upp. Så frukost på det sedan var det lugnt fram till ett då jag körde igång men luchen. Lyssnade lite på muisk fram tills dess. Jo innan jag glömmer det så skall jag köra en räkmacka till  söndag igen. Har allt jag behöver så det är gött det, jag vet att räkorna är vattniga men det är gott ändå. Morsan köpte ett pack med fyra med frysta räkor i ganska stora fakitskt. Så ägg och lite, nej, massor med majo på det är gött mos det. Så fick i mig lunchen och förberädde (stavas det så?) för middagen idag men rätt sent ändå. Fyller vatten i katrullen och ris i måttbägaren, och tömmer ner såsen i en kastrull som jag pepprar och saltar sedan in i kylen. Så sen när jag kommer är det bara att köra igång, har kasst med tid att göra detta när jag kommer hem. Det tar en 40 minuter att köar stretchen och en halvtimme att ta sig hem, sedan skall jag hinna laga maten och äta den innan en och enhalv timme efter jag slutar träna. Brukar ha en tio minuter på mig när allt är klart, och detta för att jag förberett (är det med e eller ä?) allt innan. Kom hem idag tidigare än jag brukar tar minder tid men bara en tio minuter. Så såg på mythbusters idag en halvtimme men det var ett gammalt avsnitt. Jo jag kommer nog inte få igång realarcade om de inte mailar tillbaks nån gång skall vänta ett par veckor till sen får jag gå upp på chatten igen. Jo jag har fått mer kommentarer men om samma person kommenterar fler gånger så ser jag inte det. Det är bara nya kommenterare som syns. Så jag har fått ett par kommentarer som jag inte sett förrän igår. Jag får nog kolla lite nogare härdan efter, men som sagt det syns inte på siffrorna. Så ni tror jag skiter i era kommentarer alltså. Fick en från PipiFia om updaten från microsoft, det visar sig att uppdateringarna kommer den andra onsdagen i varje månad. Så nu vet ni det, om ni inte redan visste. Tack för den upplysningen PipiFia, och hej på dig. Så mer då? Näe idag var det nog säger ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp körde på idag, var lite seg i benen idag med, efter den mystiska träningsvärken från i måndags. Men jag körde på i högre tempo idag med. Så jag var klar 19:00 prick idag lite snabbare men bara med en tio minut. Sen gick intervallen skit bra idag, efter en trög start på cardion så kom benen igång. Tog en 3-4 min så kom andra andningen igång och så körde jag på. Till och med rodden gick bra idag, men det är måndagar som jag kör axlar då är det trögt på rodden. Men idag flöt det på bra.

NOVELL: Japp novell eller tävlingsroman rättare sagt, skall skriva till den imonn sedan skall jag fundera om det är nått att lägga till. Skall änvända de papper jag plockade fram från kursen. Men jag tjötar med tror det bara är detaljer nu att lägga till. Men ligger den en vecka så kan jag komma på nytt med vem vet? Jo skall lägga till min plan som jag har fram tvingat idag, för novellerna alltså. Planen är att få ihop en 20-25 sedan skriva om dem tills de är bra, ja eller så bra jag kan få dem. Detta kommer förhoppningsvis inträffa slutet av 2009 om allt går bra. Och jag hinner då att tävla igen till 2009 på mitranias tävlning och även på SKRIVAs tävling igen. Dessa tävlningar går igång i början av året, förhoppningsvis så har jag ett par som jag arbetat på ett tag då. Så var min plan, min brillijanta plan. - Lysnade stickan. Charles-ingvar!

Japp dagen för mig är snart till ända kan lägga till att ni inte var mycket att hänga i granen med att hålla tummarna inte en spänn vann jag. Men jag har gått hopp om nu på lördag då vet jag att ni allihop håller dem hårt. Då ni, då smäller det alltså. Säger HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: