tisdag 5 augusti 2008

Tisdag 5/8-2008 20:02

DAG: Japp ännu en dag har förflutit (stavas det så? förflytit? Eftersom formen är flyta menar jag) idag ja eller inatt sov jag nog bra tror jag. Kan inte minnas att jag vaknade nån gång men när jag vaknade så var jag ändå rätt trött, så det kan hända att jag vaknat nån gång eller många gånger utan att minnas det. Jag slog upp ögonen till tio idag men låg kvar till elva tiden då jag gick upp. Så frukost på det och sedan efter denna så körde jag igång med tävlingsnovellen fram till två tiden så var jag klar. Sedan drog jag i mig en mjukis och vid tre så drog jag till ica och handlade. Fick ta ut 300 har nu 400 kvar att leva på tills den 25:e blir rätt hårt det men det skall nog gå. Jag kom hem till fyra tiden och körde en stretch idag sedan middag på det. Hade nog tänkt ta lite soppa idag men glömde av det och tog ett par kareer (vilket e skall ha apostrof eller vad det nu heter acksangje?) och pommes på det. Måste erkänna att det inte smakade så jävla gott idag, varför vet ej. Men efter detta så körde jag en lunch men jag var klar med den så var klockan nästan halv sex så det var kort tid mellan de två målen. Men det gick ner ändå, och nu är jag här igen. Skall imonn efter jag besökt min lilla kompis chatta med realarcade så jag kan få det att fungera som det skall. Men det känns som om det kommer skita sig på nått sätt, har en känsla av det. Detta med tanke på att jag har gett dem samma problem två gånger och då kunde de inte lösa det, men vi får se imonn har jag tur så är det igång imonn. Gick med i king.com igår och fick ett gratis spel men det var saduko (eller vad det nu heter) jag har inte fattat hur det fungerar, jo lite men inte fullt. Själv räknar jag som en kratta, och det är vida känt att krattor inte räknar bra men det vet ni väl? Får se om jag installerar det eller inte har laddat ner det så det är bara att köra om jag får lust nån gång. Mer då? Nä inte idag kommer igen imonn med mer strunt om ni har lust.

TRÄNING: Japp vaknade idag med värk i min vänstra axel, eller axlen, som bönderna säger, ja det var en bonde som jag gjorde lumpen med han sa axlen och växlen, om ni undrar om mitt uttalade. Jag körde på lite högre tempo igår som jag sa men om detta gjorde det eller inte vet jag ej. Men det är bättre nu mesta smärtan har gått bort, och det gjorde bara ont när jag höjde armen annars gjorde det inte ont. Men det känns bra att köar nu, nu går jag inte ner i vikt men jag tappar ändå magen lite och lite så jag får nog vara nöjd med det så länge. Och jag hoppade cykel idag med inget väder för det kan bara hoppas att sommaren inte är slut ännu lite till kan nog vara bra, så jag får ett par turer till. Men när jag kör intervall så kommer inte hjärtat upp till den höjd som förbränner fett, jag kommer upp till en 150 men för att bränna fett skall man komma upp till 160-180 nått där emellan. Får se om jag kan öka takten lite men det är inte lätt, vi får se hur det går. För får jag gissa så har fettet runt magen försvunnit under mina cykelturer ute. Men vi får se hur detta fortlöper, återkommer med detta sen en nannadag.

NOVELL: Japp äntligen har jag kört på novellen igen, la till två grejor idag. Lite miljö och gestaltning av stentroll med rostiga korpar som hackar bitar ut hennes hjärna. När jag jobbade i järnhandel så fanns en musfälla som använde en vippbräda över en spann med vatten. För att göra så att fällan kunde användas under längre tid utan att tömma den så skulle man hölla på glykol. Detta fick ytspänningen att blir sämre så att inte mössen kunde simma utan sjönk till botten. Men glykolen hade en annan verkan den stoppade lukten av mössen den bevarade odören under sig, på så sätt kunde man låta spannen stå längre tid. Om man hade bara vatten så stank det illa när mössen ruttnade så man fick tömma den ofta. Precis som nån ville veta det, vad har det med novellen att göra då, vill ni veta det? Jo stentrollen är nersäkta i napalm som gör att det inte kan hugga bitar ur hennes skalle, ja hjärna då, men det kom till liv ändå. Och jag anväde mig av mössen i spannen som beskrivninga av deras tillvaro där inne i hennes skalle. Så annars var det inte mycket att göra tyckte jag, skall läsa igenom den på lördag så får jag se om det är nått att lägga till eller dra bort då. Sedan ligger den en vecka igen så får vi se.

Japp ännu en dag till ända jag tror det är dags att säga som jag brukar nämligen HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: