tisdag 26 augusti 2008

Tisdag 26/8-2008 20:01

DAG: Rätt bra natt inatt, kom till sans vid halv elva tiden men låg kvar rätt seg till elva innan jag kom upp. Kände att jag skall bara handla idag så det är lugnt att ligga kvar. Så upp och frukosten på det sedan körde jag musik fram till tolv tiden, det är ingen mening att gå tidigare för det finns inget i hyllorna. De brukar komma igång med detta till tolv ett tiden. Men idag hade de inte fått fram nästan nått det gapade tomt i många hyllor. Så första rundan jag gick fick jag inte krossadtomat det fanns inte, men jag handlade för 750 spänn. Sedan andra rundan så kollade jag om de fått in tomater icke, så jag fick ta icas tomater i halvkilo paket. Och som vanligt i andra rundan så var det kött som gällde, jag fick med mig kött för 950 spänn. Jag brukar ligga på 700-800 fan vet vad som tog åt mig idag. Väl framme vid kassan så var det försent nu blåste jag nästan alla 2000 som jag skall köpa mat för, smart Benny. Får leva jälvigt snåt nu tills näst nästa månad, men nu har jag fanimej kött för tre månader. Så jag slipper köpa så mycket nästa gång jag köper, om två månader. Så mer då? Jo jag lämnade in lotto igen så det är bra att ni håller tummarna det hjälper till. :) Imonn så gäller det igen ni vet vad ni skall göra, ja precis hålla tummarna, gött mos. När jag kom hem från ica andra rundan så var klockan redan tre, så jag rinde till solidar och tog bort mitt konto. Sedan efter detta så satt jag framför datorn och pillade med mina fonder. Jag har förlorat 15000 sedan detta året, tar väl fem år att få igen de pengarna. Jag tog bort två högrisk fonder och ersatte med amf inte låg men nästan låg, dock inte medel. Så skall jag kolla upp den nästa månad den 23:e hur det går. Inte för att jag kan bättre men blåser dom 6000 på en månad och sedan så står det att det går ner med 30% på tre månader då måste jag göra nått. Fan det är alla pengar jag har, blåser dom dem så får  jag ingen pension alls. Suck jag trodde på dem när de ringde mig och sa oj vad bra vi är då. Japp så gick det med det 15000 spänn senare, problemet är att jag inte vet ett dugg. Men jag håller låg profil så är chansen att förlora mindre, hoppas jag. Vi får se till den 23/9 då skall ni få rapport. Jo jag häntade en lapp från mitt försäkringsbolag med internet inloggning idag på "posten", jag får sätt sånt tecken för finns posten idag eller gick dom i konkurs eller? Så efter fond pillet så var klockan redan fyra så jag hann inte med novellen idag, men mer om det nedan. Så idag fick jag i mig lite pommes och kotlett, men jag var mätt efter en stunds ätande? Var fan är denna då? Men jag fick i mig mer lunch idag men det var segt. Kanske skall lägga lunchen senare igen? Vi får se om jag kan ta ett snack med pt:n om jag får chans.

TRÄNING: Japp skall se om mer mat ändar träningen alls eller mycket. Vi får se till torsdag, har haft lite träningsvärk idag igen? Det är skumt att det kommer efter åtta veckor på samma tyngd? Skumt. :P

NOVELL: Ja idag skulle jag om allt hade gått efter min planer kör igång med tävlingsnovellen idag men det sket sig. Det fanns inte tid idag till det, skall köra på nya novellen imonn så jag kommer igång med den. Så kör jag tävlingsnovellen till fredag innan jag skickar den, kanske dröjer jag till söndag och dra den. Vi får se hur det går på fredag. Mer då? Näe.

Jag säger tack för idag och lämnar er som vanigt med ett HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: