måndag 25 augusti 2008

Måndag 25/8-2008 21:43

DAG: Japp bra natt inatt men vaknade sent som fan, kom upp ur sängen till kvart i tolv. Och trött var jag med, men frukost på det och sedan väntade jag på träningen. Jag betalde räkningar idag fick 3000 tusen över det blir 2000 nått sånt till mat sedan en 1000 att leva på tills nästa lön. Så jag pillade med datan just nu innan jag gick igång med bloggen. Min backup vill inte idag, den säger att det är fel lösenord men det är inte ändrat. Jag ändade det dock för att inte nått skulle vara fel där, men det går ändå inte. Fick gå upp på hemsidan och dra ett mail så får vi hoppas att jag får hjälp med det. Jag har just backat upp mobilen så det finns att backa upp med. Får hoppas på svar och hjälp då, troligen blir det nog ominstallatsion, det brukar lösa det mesta men vi får se. Har haft den igång sedan mars och den har kört på, så fel lösenord näe, men vi får se hur det går med det. Så fyra drog jag till träningen som vanligt, men idag så bytte jag mitt kort innan jag körde igång. Så jag var rätt sen idag, de byter till ett digitalt system med nya kort. Man kan komma in redan vid sex fast det inte finns presonal där då, genom att dra kortet i dörren. Inte för att jag skall va där så tidigt men, fick kortet när jag gick där ifrån. Så jag var sen idag fick i mig maten just innan nio. Så och ingen mythbusers idag de har bytt tid på det, snyft. Så mer då? Nä men det blir mer på träning har lite att säga där.

TRÄNING: Japp körde på idag sista gången för denna tyngd, jag körde ett par gånger innan jag körde vänster ben idag då gick det lite lättare. Det gjorde inte så ont då, men jag tror jag har kommit fram till varför jag inte kommer upp i styrka. Jag sänkte lunchen, det vill säga att jag äter mindre nu, detta tror jag bidrar till att det är svårt att gå upp i srtyrka. Så jag skall äta lite mer och se om detta ger nått, jag hoppas på det. Förra gången jag höjde var jag starkare men inte denna. Nu är det inte på allt som jag är svag men tror ändå att det beror på det lite mer mat så blir det nog bra. Men jag kommer också gå upp i vikt med, men det får jag ta för annas kommer jag inte vidare alls. Så vi får se till torsdag om det ger nått, sist så gav det med en gång i resultat. Vi får se till torsdag. Sen var intervallen idag trög som fan, cykeln stannade en gång? Fan det har gått skit bra innan? Vad härn? Japp får se till torsdag om nått händer då.

NOVELL: Japp intet på denna fornt idag, inte heller imonn då det är matköpsdags. Så till onsdag så skall jag köra igång med "Herrgården" som är arbetsnamn på den.

Fått lite problem med tvätten som påverkar denna avdelning. Kommer nog få tvätta på onsdag istället för fredag nästa vecka, men det kan ändra sig vem vet. Sen är det träning och sedan klippning på fredag det har jag nog råd med. Men bara en gång i månaden nu. Så dagen är till ända och jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: