lördag 30 augusti 2008

Lördag 30/8-2008 20:01

DAG: Japp natt som vanligt, men igår natt till att börja med. Jag sa igår att jag sova bra, men så var icke fallet, det kom jag på inatt. Hur var det gammal gubbe eller vad. Jag sov inatt och iförrgår två timmar i sträck men idag så slutade sömnen vid fem. Så jag lyssnade på musik och tänkte jag skulle sova sen, men det sket sig idag. Jag drog upp och fick i mig en större frukost idag tidig dag så tar jag lite mer. Så sedan lyssnade jag på musik fram till tio, tänkte då sätta igång med novellen men det sket sig det med. Jag domande bort i sängen och vaknade en halvtimme senare. Men denna lilla lur så försvann allt jag hade tänkt ut när jag låg där och funderade. Så det var rejält segt att köra igång idag, men det gick dock ändå. Jag var klar till halv tre då jag intog en mjukis, efter detta så väntade jag på att klockan skulle bli fyra. Så då drog jag ut med cykeln, men mer om det nedan. Så hem och middag på det, kollade jearnyman undertiden. Spelade in den siste samuraien idag vid elva tiden, men skall se på den imonn om allt går bra. Så mer då? Kass dag som ändå blev okey på slutet, det är jävligt jobbigt att vakna så tidigt. Allt blir kasst men som sagt det ordnade sig tillslut. Japp mer då? Näe inte idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp cykel idag det var ett jävla tag sen det, och kallt var det när jag startade idag. Kom ner i källaren till tio över fyra, sedan fick jag dra till statoil och fylla lite fuft i hjulen. Det var ganska tomt där bak, sen gick det lätt att cykla. Men fram till liseberg så var jag ganska tung i benen, så upp i första backen så var det tungt med. Men sen gick det lätt igen, jag cyklade till och med upp i backen jag brukar gå upp för. Det gick lätt idag efter motståndet i början, tog inte mer än en och tio att ta sig runt idag. Snabbt gick det och det gick som sagt lätt. Så sedan hem och stretchade gick även det bra, men det brukar det när jag cyklat innan. Så mer? Näe inte idag ses imonn igen.

NOVELL: Japp novell ja körde på nya novellen idag trotts att jag hade kass morgon så gick det bra. Men jag sa igår om jag inte minns fel att jag inte höll mig till manus, det märkte jag idag. Fick hoppa och pilla till det men jag fick ur mig tre sidor ändå, just innan mjukisen. Dock har jag inte hunnit att gå igenom tävlingsnovellen idag skall göra detta efter jag bloggat och kollat mailen. Så får vi se om jag skickar den idag eller imonn, beror på vad jag har för tid idag. Så men det är bara att gå igenom så att det är okey tror jag. Men vi får se imonn om den gick idag eller imonn. Så mer? Näe. Ses igen imonn om ni vill.

Japp imonn är det lugn dag skall ut och köpa lite mat sen är det lugnt. Ja dammsug och träningsmat med förståss, sen är det lugnt. Förhoppninsvis lite teve på det, får se om jag lagt in rätt dag denna gången då. Jag har problem med det, börjar nog bli gammal. Vi får se imonn, nja, iövermonn blir det nog. Nu får jag säga ett trött HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: