söndag 24 augusti 2008

Söndag 24/8-2008 20:01

DAG: Japp en rätt bra natt inatt på det hela taget, kom till sans vid tio tiden och var rätt seg då. Men så kom jag på att jag glömde fälla (säger man så om persienn) ner persiennen så jag kom upp snabbt och när jag kom in i vardagsrummet så stod solen på boxen. Men jag fällde ner, hissade ner, kan man hissa ner är inte det upp, persiennen och la mig igen. Men efter det så var jag så pass pigg att jag gick upp. Fick i mig frukosten sedan så dammsög jag sedan körde jag på träningsmiddagarna så det var klar för idag. Efter dessa uppgifter så körde jag igång med den nya novellen, tog paus med detta till tre tiden, jag hade musik i lurarna så jag hörde inte när datan "ringde" men såg på klockan och så då att det vad dags. Sedan efter detta så körde jag på till halv fyra. Så på detta gjorde jag stretchen idag lite tidigare än vanligt sedan middag på detta. Stekte ett paket med kyckling "wok" kött och ris till detta och även ett paket med pepparsås. Det tog tid att få i sig detta så till halv sex diskde jag av tallriken. Sedan var det dags för lunchen skulle titta på nått men jag hade sett allt på disken. Men jag såg den första jag spelade in men jag fick inte med allt så jag raderade den filen. Så slöe dag idag rätt bra faktiskt, vaknade rätt sent och hann med allt jag skulle så det var en bra dag idag. Japp mer då? Jo jag skulle kolla mina mail igår om jag vann på lotto men de hade inte kommit igår, så om ni håller tumman nu så smäller det till som fan alltså. Jo jag har mailat mitt elbolag sa jag nog för ett tag sen, men det känns som det var ett bra tag sen nu. Skall vänta tills fredag annars så drar jag ett mail till, till dem. Jo en annan sak med, jag har kollat med solidar som pillar med mina fonder, eller vad fan det heter. Denna månaden så tappade jag 6000:- spänn så jag skall ringa dem så det slutar jag får placera dem själv på nått med lite avkastning fan fortsätter det så här så har jag inga penagar kvar till pensionen för fan. Skall ringa dem imonn och stänga av det, siffrorna som finns på siten visar 30% ner om tre månader det håller inte det. Måste stoppa det innan alla pengar är slut. Var jag skall sätta dem fan vet men jag kan nog få hjälp på ppm.nu men det hoppas jag. Vi får se imonn hur det går. Nu är det slut i denna spalt för idag.

TRÄNING: Japp äntligen har jag fått veckorna rätt igen, nästa vecka är vecka åtta och efter detta skall jag höja om det skall var som innan. Jag tror nog att jag höjer på vissa grejor och låter andra vara ett tag till. Jag kommer inte bli jämn stark denna gången, det har fungerat innan men nu nä. Jag skall höja allt men inte dessa områden: Baksidan arm är inte okey ännu får ta ett tag till. Ben jag tror att jag kan höja här men jag måste köra ett varv med lättare tyngd innan på vänster ben det är det som gör ont. Jag tror jag kan höja resten utan större problem. Så det är bara baksidan arm så är lite bakom ännu. Det är underligt jag körde på tyngden innan 36 kg det gick hur bra som helst. Men nu på 41 så är det stopp nästan, jag körde i torsdags en arm efter men det gjorde inte så stor skillnad det. Så jag kommer höja en arm men inte rep där stannar jag på 41 ett tag till, så får vi se hur det går.

NOVELL: Jaha idag på min lediga dag körde jag på tillslut nya novellen. Jag skall berätta hela historien utan att nått skall hända, tanken är att jag skall antyda bara så att känslan när ni når sluet är klar, men får ni veta vad som händer? Ja det får vi se, när min novellsamling kommer ut, precis som det skulle ske. Men vi får se hur det går med det. Det blev 19 sidor a5 av det trotts att jag trodde det skulle bli kort, men jag hittade på ett sidospår som för den framåt så därför blev det lite längre. Han säger inte ett enda ord på vägen fram till herrgården, men det är definitivt nått skumt med den. Var tog Kalle Norén vägen igentligen 1961? Japp den som lever får se. Det är en lite annan typ av skräck när man inte skriver ner det som lurar runt hörnet. Man skall bara få en känsla av undergång men inget skall stå i klar text, det är bara känslan av det som skall infinna sig. Och då gärna ett slut som inte får ett slut utan i fantisin skall ni själva skriva slutet. Så är det tänkt att bli iallafall så får vi se vad det blir av det.

Japp slöe dag till änad, jo jag skall meddela att sista förpackningen av räkor gick åt idag, rätt bra dag och jag får säga som jag brukar vid denna tid HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: