fredag 29 augusti 2008

Fredag 29/8-2008 20:01

DAG: Rätt seg natt men dock ändå rätt bra sömn när jag väl somnade in. Vaknade idag till tio tiden och gick då upp och duschade till mig. Efter fukosten så lyssnade jag på musik fram till en kvart i ett då jag drog till frissan. Skulle vilja göra detta var tredje vecka men pengarna räcker inte till, så det får bli en gång i månaden istället. Så jag klippte mig och drog sedan till ica för att handla lite så jag slipper det imonn. För det ser ut som det blir cykel imonn enligt prognosen iallafall. Kom hem sjuttio spänn fattigare jag köpte på erbjudande fem kex choklad för 20 spänn. Inte så smart när jag har dåligt med stålar men gött och ha det räcker ett tag med. Så sedan hem och skulle dra igång med novellen, men jag såg att jag hade bara 30 min på mig innan det var dags för mjukisen. Men jag gick igång med den och sedan 38 min senare så var jag klar och satte i mig mjukisen. Så sedan var det dags för middag, jag gjorde det lätt för mig idag, jag tog köttbullar med mos. Det tar en kvart att göra och jag köpte en burk med bostongurka när jag var i ica, så en eller till och med två skedar med det lanade på tallriken. Med ett pålägg av ketchup som jag har börjat med på gamla dar, illa gött var det. Såg på discovery undertiden jag åt, en gigantisk bro som var högst i världen, hur hög den var minns jag inte men jag tror den byggdes i Frankrike. Dom byggde och hivade ut den på pelarna, det var spännande att se. Jag såg även en fuktion som finns på aftonblades blogg, man kan kommentera kommentarerna på samma sida som kommentarerna ligger. Såg det på en blogg igår. Så mer då? Nä inte idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp så är det dags att byta tyngd till nästa vecka, kommer bli trögt det men skall nog gå det med. Jobbigast kommer ben och baksidan arm bli, vi får se hur det går. Så får vi se om jag gått ner nått till nästa söndag, jag tror iallafall inte att jag gått upp för bältet är på samma hål. Kanske har jag blivit lite smalare ändå men vet i fan. Vi får se. Så blir det nog cykel imonn med om vädret håller i sig, känns nog som om denna gång blir den sista innan sommaren ger sig. Men det har hänt förut att sommaren dröjt ett tag till in i september. Vi får se.

NOVELL: Japp gick på tävlingsnovellen igen idag, kan säga att jag ändrade ett par grejor till idag. Men jag lät bli att göra ett par större ändringar idag, jag hinner inte göra det nu. Ändrar jag dessa stora grejor så hinner jag inte med att kolla dem, då finns det risk att det blir kasst, ja kassare än innan. Jag var inte nöjd med ett par formuleringar men tänkte jag låter det va som det är. Annars så hade jag fått ända hela stycken och kanske till det sämre, så jag lät det va. Skall läsa en gång till tills imonn sedan kör jag iväg den tills imonn eller till söndag. Får se vad jag hinner med eftersom det är cykel imonn blir det kanske lite sent imonn. Men vi får se hur det blir med det.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: