torsdag 21 augusti 2008

Torsdag 21/8-2008 21:41

DAG: Japp natten igen, rätt bra på det hela taget, det var lite svårt att somna men det gick tillslut. Sedan vaknade jag till tolv upp på toan. Jag vet inte riktigt hur jag skall göra men jag dricker kaffe för sent, det är inget vidare. Jag har haft problem med detta förut, då med vatten jag drack för sent och fick upp på natten. Det kanske inte är så farligt men som jag sover en tre fyra timmar i sträck då är det illa med att gå upp på toan. Nu sätter jag på kaffet till halv sju sen kommer det inte i mig förrän till nio eller efter. Jag hinner inte dricka upp det innan jag kör igång med bloggen, efter det så skall jag kolla mailen och vips så är klockan över nio. Jag tror att jag får dra igång med kaffet efter middagen vid fem. Det är nog bästa lösningen på det hela, så jag slipper gå upp så ofta, Normalt sett så om man går upp en gång på natten gör inte så mycket men då om man sover dåligt så är det kasst. Så jag vaknade idag till elva tiden och hade sovit bra, viket inte betyder hela natten men en mängd timmar i sträck. Så upp och fick i mig frukosten sedan drog jag på mig lite musik fram till ett. Då var det dags för lunchen, kan meddea att det inte var så gott idag. Vet ej varför? Sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra, och när den gjorde just detta då drog jag till träningen. Men inte med en gång det tog lite tid idag var tungen att stoppa upp på toan innan, så lite sen var jag idag. Så kom hem till halv åtta stretch och sedan middag på det. Men min gamla sås till, men än så länge har jag inte blitt dålig av den. Så bellade (känner ni till detta uttryck bella fint Svenskt ord det) på mythbusters idag. Dom vek ett papper mer än sju gånger, exkat myten i detta hann jag inte se. Men de lyckades vika 11 gånger, nytt olympiskt rekord, eller nått. Så mer då? Tvätt imonn kommer vara klar till fyra då jag går igång med middagen. Kan meddela att det blir soppa imonn, har inte annat kvar. Förbannat tomt i frysen nu. Har ett paket med kycling wok som jag kallar det, skuret kött, och en förpackning med sås till det. Sen är det slut på kött tror jag, får imonn iväg och köpa mer sås till träningen nästa vecka. För jag har kyckling i frysen ännu men det är till träningen. Sen har jag nog med en lövbiff med, en, blir man kanppt mätt på. Så det får bli soppa ett tag iallafall fram till söndag, då får jag nog ha lite kött ändå. Blir nog då kyckling då, ja tror jag sparar kyckling woken till söndag med sås. Sen måndag så är det den 25:e och då är det räkningsdag, så tisdag skall jag handla upp igen. Nu nästa månad så kommer försäkringen 750 spänn sedan skall jag uppgradera mitt virusskydd med 1000 så nästa månad blir det igen mat alls. Får hoppas att det har billigt kött, brukar ha eurochopper (ja eller vad det nu heter) men kött i storpack som jag snor åt mig. Vi får hoppas på det. Så jag kan leva på köttet i två månader. Får nog fylla på med soppa med. Så mer då? Näe nog för idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Japp kan säga att det går trögt på lite annat med, igår sa jag att det är lungt med torsdags tränigen men så var inte fallet. Vad är tungt då? Baksida arm är tungt, idag körde jag tvärt om. Rep först sedan handtag, fan vad tungt det va. Jag skall rotera nästa nästa månad då skall jag byta på allt, även inbördes. Innan rotarede jag muskelgrupparna bara, men nu skall jag även rotare dessa. Men jag har två veckor på mig så det kan bli bra ändå, vi får se.

NOVELL: Jaha ja, imonn är det tvätt och jag skall nog om allt går bra köra klart på den nya novellen med, mellan tvättstugan. Så till lördag, tror inte det blir nån cykel heller, så skall jag köra klart tävningsnovellen med. Och få iväg den med så drar jag igång till onsdag med den nya, efter som mat kommer inköpas på tisdag. Så är planen, som om nån ville veta det. Japp!

När dags för mig att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: