lördag 16 augusti 2008

Lördag 16/8-2008 20:02

DAG: Japps natten igen till och börja med, kass som fan sov och vaknade fram tills klockan slog fem. Då som mot angrepp mot ingen sömn så drog jag på mig musik, detta varade fram till sju då jag tänkte nu då skall jag väl kunna somna då. Och det gjorde jag till min förvåning, men sov igen och vaknade fram tills klockan slog halv elva. Då var min vila över, och jag tog mig upp. Fick på mig musiken och fick i mig frukosten. Efter detta vid ett tiden så for musiken av och jag inväntade att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag iväg på min lilla tur. Kom hem vid halv sex tiden var nog sen iväg idag tror jag för det tog tid idag. Så stretch på det sedan middag, satte mig framför teven och glodde ett tag och när jag glott klart så var klockan halv åtta. Tiden har snabbat på hos mig idag allt gick fort idag. Men jag skulle upp och möta motstånd på king.com men hade inte lust till det innan idag. Skall efter bloggen och mailen så skall jag köra en runda. Och piska stjärt (det ordet innan här fick jag slå upp är extra kass på sj ljud) när jag kommer in och musklar ner motståndet. Efter detta pisk skall jag sätta mig ner men en mugg kaffe och suga i mig lite Koontz. Så får det bli idag min slöe dag innan slöe dagen, som brukar va söndag annars. Men till tisdag så kör jag igång som vanligt igen. Kort blogg idag inte mycket att rapportera om hänt lite.

TRÄNING: Japp idag var det äntligen cykel väder, dock var det rätt kallt när jag körde i mot vinden. Men jag körde på idag, kanske lite slöare idag tror det tog lite längre tid idag. Men pulsmäteren gav upp idag batteriet slut, men jag tog pulsen i uppförsbacken som jag hade så hög puls innan. Landade på en 165 slag, tog 15 sek och multade med 4, dock så gick jag en bit innan jag tog den men tror det var uppe till 165 fick 40 slag det ger 160 men då en tio meter gång innan så tror det var 165 nått sånt. Det måste ha varit mätaren som var kass på grund av batteriet. Så var det med det, och jag satt ner i sista backen upp brukar stå upp. Men det gick lätt upp idag, så det blir nog bra men det ser mörkt ut med cykel för ett tag fram över. Vi får se det ändar sig men tiden vädret så kanske till tisdag, vem vet.

NOVELL: Japp totalt dött på denna fornt idag, dock har jag skissat på en grej idag. Nämligen de samlade smärtornas bok, har bara skivit ner ett par punkter idag måste göra lite fakta samlig (det finns ett engelskt ord för det nått som rechartch eller nått sånt kan säga inte stava) så jag kan få med alla smärtor. Planen är att få med fysiska och mentala med, då bör jag ha täckt allt. Och detta är meningen att göra men får ta och samla fakta lite till. Jag har tillgång till wikipedia som är rätt bra på att slå upp grejor i, så det bir nog där jag söker info:t till detta. Så lite fick jag gjort idag ändå. Så nu är det sista knuffen innan jag säder in novellen. Ja vi får se hur det går, därefter så är det "romanen" som gäller. Jag har även problemet med att dela upp den i åtta delar, det bir inte lätt det. Man skall hålla spänningen uppe i varje del, japp vi får se hur det går.

Näe dagen är snart slut skall dånga iväg detta sedan kolla aftonbladet och sedan mina vänner så kommer stor vinsten titta in när jag kollar upp mailen. TUMMARNA, TUMMARNA, det kommer bli gött mos det. Men för nu säger jag HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: