söndag 17 augusti 2008

Söndag 17/8-2008 20:01

DAG: Japp natt igen som jag har då och då, somnade igår utan att jag kunde komma ihåg när jag gjorde det. Jag brukar kolla på klockan innan jag ligger för att sova, men igår så slockande jag bara. Och det kan ha med lite dålig sömn ett tag så blir det så. Jag kom sedan till sans vid sex men tänkte nä inte nu, och somnde om igen, det händer då och då. Sen hade klockan blivit halv elva nästa gång jag slog upp mina blå. På detta få fick jag igång min frukost, nästan men bara nästan så glömde jag räkorna imorse. Men jag kom ihåg dem och satte ett ägg på kok, sedan fick jag i mig två mackor med grönlänska lyx räkor. Ja det var det, det (bra upprepa samma ord om och om igen) stod på dem, och igen så var det inte fyra stycken utan fyra förpackninar. Så nu har vi rett ut det igen, fick på min musiken på samma gång. Men jag hade fått nya utmaningar på king.com då drog jag av mig det så jag kunde koncetrera mig. Och jag gjorde en grandslam idag, ja eller vad det nu heter när man tar fyra segrar. Fick upp min skörd av juveler lite till. Sedan innan detta så dammsög jag och lagade träningsmaten. Tänkte att jag kör på det med en gång så har jag resten av dan lugn. Efter detta så satt jag mig med Koontz ett par kapitel. Det tog en timme fram tills det var dags för stretchen. Jo jag hann inte i går att läsa, fick ett mail som tog tid att reda ut så när jag var klar med det så la jag ner det med att läsa. Mer? Jo medvetslössen jag hade med igår, det är på följade sätt. Om man blir medvetslös så tar medvetslössen över och håller masikineriet igång. Det var därför jag sa fullt öss medvetslöss, man skall inte under skatta medvetslössen inte. Jo idag fick jag min e-räkningar jag kollade upp min elräkningar idag nått fel är det alltså. Ettan 600:- tvåna 75:- trean 400:- fyran 100:- att jag fick hög första räkning är okey då hade jag igång datan och skrivarna under natten. Så det går ihop men sen då? hur kan jag få en period 400 och sedan 100 det går inte ihop. Nu har jag fått ny mätare installerad, kankse beror det på den, men det går inte ihop har mailat dem idag får se när jag får svar. Men nått fel är det jag tror att jag gör av nått som typ 300-400 i perioden det låter rimligt men då kommer 100 mitt i varannan gång? Skumt är det nån annan som fått ny mätare och varierade räkning? Skumt. Vi får se vad de har att säga om detta då.

TRÄNING: Japp bara stretch idag slö dag men som jag har sagt tidigare känns det riktig bra att köar nu. Kankse har jag gått ner lite till i magmåttet, jag tror inte i vikt men i magmått. Och detta var målet med att börja träna att gå ner i vikt, det tog bara ett och halvt år innan det går som jag vill. Så vi får se jag har kommit upp till sjätte veckan nu så jag har två kvar innan jag skall höja igen. Just nu så är det trögt på triceps, ja eller baksidan arm, och på bensparken. Annars så tror jag kan gå upp, men vi får se hur det går. Snart skall jag väl bli lite starkare, hoppas på det iallafall. Så jag kan gå upp i vikt förra gången så gick det på åtta veckor. Vi får se men det känns inte så just nu, vi får se.

NOVELL: Japp novell dags igen tills tisdag, jag vet lite vad jag skall lägga till men vi får se hur det går. När jag lagt till detta så vet i fan om jag kan göra med på den. Men vi får se till tisdag, man kan läsa den med andra ögon då, och då kommer det på en. Då kommer demonerna och så kastar du tårtan i anstiktet på döden. Var inte reklamen så? Japp vi får se till tisdag vad som händer och fötter.

Jaha en dag till ända jo jag fick inte mina mail om lotto igår så ni har nu sista chansen att hålla tummarna för idag smäller det, bara om ni håller tummarna. Gött potätare mos. Säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: