torsdag 7 augusti 2008

Torsdag 7/8-2008 21:42

DAG: Japp ny dag igen inte underligt att det pressar på dom kommer i klasar dagarna. I dag så kom jag upp till tio tiden och duschade och sedan la jag mig igen till elva då jag gick upp och fixade frukosten. Jag har lagt om min dag lite grann för att förhoppningsvis få lite bättre sömn. Jag kolla mailen tidigare redan efter bloggen på tis, ons, fre, lö och söndag måndag och torsdag tränar jag så då blir det sent. Så jag tror att jag får igång hjärnan när jag tar mailen så sent som jag gjorde innan. Vi får se jag har också slutat att lyssna på musik, jag sov bra ett tag under denna tiden så lyssnade jag inte alls på musik. Vi får se om detta gör skillnad eller inte, man får gripa om halmstråna det är det enda som finns kvar att gripa om. Har jag tur så blir sömnen bättre så småningom, det tar ett tag innan det ställer om sig, men vi får hoppas på det. Ni håller väl tummarna som vanligt va, japp tänkte väl det. Jo nu är det dags igen att hålla dem, ja tummarna nu är det sista chansen att greppa 100 millar till lördag. Så håll tummarna det gör enorm skillnad eller hur, jag är inte vidare vidskeplig av mig. Skall sanningen fram tror jag inte på nått, det är bara idioter som tror. Nu uttalar jag mig inte om religösa det får jag inte men all typ av tro är idioti. Man kan tro på spöken, ufo, taråkort (eller är det taro) ja allt som baseras på tro är dynga om ni frågar mig, va var det nån som fråga? Näe men jag sa ändå. Därför vet jag att ni inte håller tummarna och även om ni gör det samma så spelar det ingen roll för min chans att vinna nått. Men håll tummarna det kanske smäller till, ja jag tror det iallafall. Jo på tal om att hålla tummarna så vann jag 65 spänn på lotto, ja jag vet in höll inte ens tummarna ju. Jag omsatte 20 på tia lott det sket sig med en gång, men jag är med en vecka till på lotto. Då måste ni hålla tummarna för då jävlar smäller det alltså. Eller inte. Så drog till träningen idag vid fyra, jo, fick i mig lunchen idag redan vid ett var rätt hungrig idag. Sedan var det träning kom hem vid halv åtta stretch på det sedan middag. Och lite mytbusters fick jag mig till livs innan klockan slog nio. Och nu är jag här som jag brukar va, mer då? JO jag mailade till realarcade idag, jag pillade med det en timme eller nått sedan drog jag ett mail till dem. Hittade en forumsida som hade ett inlägg som var som mitt fel, men fixen gjorde ingen nytta för mig så jag drog ett mail till dem. Får vänta ett par dar innan jag går upp på chatten igen, så kanske de svarar på det med en lösning på mitt problem. Så mer då? Näe inte för idag säger hej tills imonn.

TRÄNING: Japp dags för träning igen, jag fick upp igen ett lite högre tempo idag så jag var klar redan till sju, brukar bli lite över annars. Och det gick bra idag känns riktigt bra att köra lägg sedan till att jag gått ner 2 cm i midjan så blir det bara bättre. Det tar sig sa han som hade eld i håret, som man säger.

NOVELL: Japp inget på denna front idag men till lördag skall det bli av igen. Får se vad som kommer ur mig då nått bra hoppas jag, men det är mer liv som saknas i den. Fan vet hur jag skall få i det i den men vi får se till lördag vad som händer.

Imonn är det tvätt som gäller för lilla mig, ja jag är inte så lite länger nu jag gick upp från 88 till 94.4 det är inte lilla mig utan större mig som skriver detta. Får dra en tur till ica med imonn måste köpa kyckling och pepparsås till träningsmaten. Konstigt nog har jag inte tröttnat på detta än, men snart måste jag komma upp med nått nytt. Så nog för idag tack för idag jag säger som jag brukar ha det och HEJ! :D :P :D

PS! Okey jag erkänner jag brukar inte säga så men idag så blev det som det blev. (Tjingeling. (en repris från 2006)) Peace! DS!

Inga kommentarer: