lördag 23 augusti 2008

Lördag 23/8-2008 20:02

DAG: Japp börjar med natten igen, kass som fan, vaknade och somnade fram till fem då var sömnen över för idag. Jag tog på min mina lurar och låg en stund men sen gav jag upp, och stack in och duscha. Så frukost på det, idag tog jag en rejäl frukost, men när jag kommer upp så tidigt så blir jag hungrig med en gång, ja inte med engång men rätt snart. Så sedan efter denna frukost så körde jag igång med novellen. Var klar med detta till nio tio tiden tror jag. Så jag lyssnade på musik ett tag fram tills klockan slog mjukis, 14:30 då jag drog till ica, ja efter mjukisen alltså. Köpte för 65:- spänn nu ligger jag 365 back, men nu tror jag att jag kan hålla mig tills tisdag då det blir mat igen. Så mera då? Japp kom hem till fyra tiden och drog igång med stretchen idag, ja jag var hemma till en kvart i fyra nått sånt. För jag var klar med stretchen var över till halv fem. Så idag tog jag köttbullspytt, skulle ha tagit annat men jag ångrade mig. Så till maten så körde jag på smallville, efter detta så drog jag igång med ronin. Som körde klart just nu för en halv timme sen, den var okey. Så mera då? Jo jag kom upp så illa tidigt idag så jag skippade cykeln. Hade ingen lust att köar idag med kass morgon. Mer? Näe.

TRÄNING: Japp bara stretch idag, vädert hade nog varit bra för cykel men seg natt så jag sket i det. Stretchen på lördag går segt när jag inte cyklar, cyklar jag så är jag varm när jag kör igång. (många jag där) Men idag så var det segt att köra, snart kommer den brytning mellan sommar och höst när det bir kallt ute och värmen inte kommer igång inne. Förra året så sträckte jag mig då detta inträffa, men än så länge är det rätt varmt så det är lugnt. Det är lite jobbigt på ett par stretch övningar, jag kan inte riktigt mäta hur långt jag var förra gången. På vissa övningar så finns mått men andra inte, det känns som jag är kvar på samma ställe som för ett år sen. Det kanske jag är? Lite bättre har det blivit ändå, men när jag inte får böja korsryggen så blir det lite kass stretch. Det går fortare men jag vet inte om det går framåt. Så det är lite segt, på den fronten, men som sagt bättre på träningsdar och cykle dar. Sjukgymnasten sa att jag fick ont i ryggen för att jag stretchade korsryggen, det var nog det sista jag skulle ha trott, men så var det. Skall nästa månad kolla ryggen, tror det var nästa, då har sex månader gått sedan jag tog bort allt som gjorde ont i ryggen. Skall kolla om det är läkt eller om det finns kvar, men troligen finns det kvar. Jag känner av i bland vi vissa övningar, när jag gör dem lite fel. Men vi får se hur det känns, kanske har det gått bort? Vi får se.

NOVELL: Japp körde på idag trotts kass natt, jag ändrade en del idag. Lite mer än jag tänkt, och jag skall lägga till lite till, till tisdag. (många till där) Så skall det nog va bra sen, skall läsa en gång till på fredag sen går den iväg. Och på söndag imorron så skall jag köra på nya novellen så jag får storyn klar tills nästa vecka. Så går jag nog igång med den till onsdag, och om allt går bra till lördag.

Sedan nästa vecka, ja nästa ändå så skall jag till tandläkaren. Tisdag blir det, då får jag gå upp i ottan men det blir dyrt med. Japp ännu en hård månad framför mig, följd av en bacon och ägg månad. Jag vet inte om jag förkarat det men bacon och ägg betyder att jag lever på förra månadens mat. Så vi får hoppas på billigt kött till tisdag. Det blev lång nu på slutet men fick inte med det ovan. Så nu är det dags för mig att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: