fredag 8 augusti 2008

Fredag 8/8-2008 20:01

DAG: Japp vad betyder åtta igentligen idag är det den åttonde i åttonde noll åtta och klockan är åtta, ja lite över då da. Säger man inte måste slå en åtta bara, eller nått sånt är det väl, eller inte. Japp till dagen jag somnde vid två tiden och slog upp ögonen igen till sex men lyckades somna om, det händer då och då, och vaknade igen till elva, eller strax innan tror jag. Så frukost på det sedan var det ner till tvättstugan och slänga in tvätten, vad annars? Så upp igen och vänta på att klockan slulle slå ett då det var klart tvättat. När jag då gick ner så hade givetvis inte den centufigerat (stavas det så?) så jag fick tvinga den att göra det. Så på detta så hängde jag upp den samma och sedan drog jag till ica för lite mat. Men jag glömde lappen, som jag kallar fick minne, och utan den så glömde jag så klart en grej, ris. Så fort jag kom hem drog jag igen iväg för att köpa detta. Väl hemma så var det strax dags att ta upp tvätten igen, nej jag kollade när jag kom hem första gången att inget hade fallit ner, sen andra gången jag kom hem så var det inte låg stund kvar tills det var dags att ta upp det igen. Så fick upp det och på detta följde en stertch och sedan var det mat. Idag tycket jag att det skulle passa med lite suppe, så jag drog fram en burk med bongs köttsoppa och värmde upp det med två mackor på sidan. Det var gott men soppa innehåller knappt nått så jag blev inte mätt på det inte, så när klockan slog sex så drog jag fram äggen och det jag skulle ha till lunch och då kom jag på att jag glömde köpa ägg. Så imonn måste jag ut igen, vad är det man säger det man inte har i huvudet får man ha i benen, rätt så. Har idag också pillat lite med favoriter det gäller att kolla siter med mellanrum så att det är samma adress. Har idag hittat ett par siter som jag fick uppdatera. Så mer då? Os är igång nu va då blir det liv sent på kvällen inte bra för lilla mig, eller stora mig va, vi kom väl fram till det igår va. Men vi får se hur det blir med det. Näe inget mer idag inte ses imonn igen om ni har lust. :)

TRÄNING: Japp har haft ont i knät (jag tror det heter knäet inte knät, jag satt i hans knä men jag har ont i knäet bra va svenska tror jag det kallas eller nått) idag, vet i fan vad det är men det värker ibland utan att jag gör nått alls, jo jag står upp det är väl nått ändå, men inget annat. Fan är det för skit nu då? Strech imonn och troligen ingen cykel som vädret är idag iallafall. Mer? Näe nu det bra är.

NOVELL: Japp imonn kör jag på igen en runda, sedan är det tävlingsromanen som gäller en vecka igen. Japp nått skall det väl bli men bra? Nja troligen inte men lite bättre så är jag nöjd, för denna gången. Skall nog va gång där inte gången, brukar få sånna pikar från mitt stavningsprogram på word.

Jaha denna dag har kommit till ett litterärt slut iallafall det är ett tag kvar av dagen denna åtta åtta åtta åtta, med mitt inlägg som slut kläm. Men det är dags för mig att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: