tisdag 19 augusti 2008

Tisdag 19/8-2008 20:01

DAG: Japp som vanligt nästan så börjar jag med natten, ja kvällen faktiskt, jag kom i säng som vanligt men det gick inte att koppla av alls. Jag var uppe ett par rundor och gick, jag var uppe i varv igår. Troligen träningen brukar var lite svårt att sova då. Sen nån gång vid tre eller fyra så somnde jag tillslut. Vaknade ett par gånger på morgonen men somnde om. Sedan när klockan slog elva så gick jag upp, men jag sket i att smörja händerna eftersom jag skulle skriva och det tar en halvtimme att göra detta. Så frukost på det sedan körde jag igång med novellen, dte gick snabbt idag, men mer om det nedan. Så drog sedan till ica och handlade lite, 200 nu ligger jag 300 back. Hem, jo jag gick inte förrän vid tre tiden innan dess så lyssande jag på musik, och stretch sedan middag. Kollade på jearnyman (Ja hur det nu stavas) och mythbusters undertiden jag åt. Imonn skall jag kolla på teve hela dagen, nja inte riktigt men ni får läsa om det på novell. Har ingen lust att köra på noveller eller nått annt imonn. En kass dag idag, började kasst igår och det blev inte bättre sen efter det. Sedan fick jag en uppdatering till silverlight (om det nu stavas så) men den gick inte in alls. Har sökt på den men kunde inte hitta nått alls så jag vet inte vad som gick fel har sökt på felmeddelande med intet. Jag gick upp och laddade ner sista versionen så jag hoppas att det blir bra med det. Det brukar gå att kolla vad som gick fel men inte idag inte. Kass dag idag, men imonn blir det skit bra då är det spel dag med. Tummarna, tummarna så smäller det. Det tror jag, jaha. Så mer då denna kassa dag? Jo jag kollade upp usb minne idag jag kan få ett för 220 från siba med U3 i det var billigt det men jag får beställa den från webben om jag går till butik så ligger den på 299 och eftersom jag har snålt med stålar så skall jag beställa den när jag har fått stålar. Jag vet inte om jag berättat min strålade plan för er men här kommer den. Jag skall bränna dvd från min box då behöver jag ett minne för att föra över från box disk till min dator. När jag fått in den i datorn så skall jag med hjälp av windows movie maker ta bort överflödig film och all reklam. Efter denna manöver så skall jag bränna en dvd om det går. Det kan hända att de lagt in nått skit för att förhindra detta men jag hoppas inte det. Vi får se, jag har lightskribe teknik på min dator så jag kan bränna med lasern in i en förberädd skiva så slipper man lägga på papper eller hur det nu går till annars. Den bränner på ovan sidan i ett vitt lager som då bränns jag hade inte en aning om jag hade det men det har jag. Så får vi se om det fungerar som det skall, och då kommer ett usb minne på 4 gig bra till pass. Har fått in en fem sex filmer att bränna om det nu går. Så då har jag nått att pilla med på kvällarna, vi får se om jag får pengar över vill säga. Så mer? Näe kommer igen imonn igen förhoppninsvis en bättre dag då.

TRÄNING: Japp träningen satt i igår skit svårt att somna. Men annars så var det lugnt idag. Men det känns lite segt att höja men som sagt det är ett tag kvar innan dess.

NOVELL: Japp äntligen körde jag på den igen, och jag redarade mest idag. La till rätt bra men tog även bort lite grann. Jag läste och funderade på varför jag la till en såndan lång mening. Förra gången så lät jag den va men idag så tog jag bort den. Jag ville säga nått men jag sa samma sak två gånger nästan. Men det kommer inte bli mer förrän till lördag igen, det är inget vidare att gå på samma novell för ofta. Idag tyckte jag att den sög på det hela taget, så jag låter den ligga tills lördag så får vi se. Men jag tror inte att jag kommer med de tre som får vinst i tävlingen. Överarbetad, läser man samma för många gånger så känns allt kass. Det finns en mening att låta de ligga till sig. Jag trodde att köra på lite tätare skulle få det bättre fortare men så är nog inte fallet. Men imonn skall jag köra på en ny novell och låta tvälingsnovellen vila. Så nästa vecka skall jag köra en ny novell så bryter jag av lite tills "romanen" det bir inte bättre om man kör ofta. Så vad då att göra på denna novellen, inget stort utan smått, detaljer, exakt vad vet jag inte idag men nått litet skall jag nog lägga till sen får det vara bra för denna gång. Så jag kan rekomendara att låta dem ligga minst en månad innan ni går på dem igen, oftare är inte bättre. Man tröttnar på dem på nått sätt, då finns risk att man raderar nått som är okey eller nått annat som går galet. Så låt dem ligga till sig, mitt råd. Mer då? Det tar tid att skriva bra, det är en lång process att få till det som fattas, och att fatta vad det är som saknas. Men kan bara hoppas att nån gång fatta detta. :)

Japp kass dag tillända men imonn blir det film för min del, efter jag har hittat ny novell, sen är det film för hela slaten för lilla mig. Men idag säger jag som jag brukar HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: