måndag 4 augusti 2008

Måndag 4/8-2008 21:41

DAG: Japp börjar med natt igen, ja eller kväll igår till och med. Hade kollat mailen igår sedan tog jag tablett och la mig. Det var tre dar med kass sömn så jag somnade med en gång, ja om det var tre men ett par dar. Nackdelen med att somna tidigt är att jag vaknar tidigt. Så sju idag vaknade jag men låg fram till nio innan jag stod upp. Men jag var rejält utvilad idag när jag vaknade. Så tidigt frukost och sedan musik fram till ett tiden, då jag drog igång med lunchen. Jag skulle idag ha chattat med realarcade men orkade inte det tar det en nannandag. Så skall bli skoj och se om moster har fått snabbt bredband nu då, om det går så fort vet ej. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen, det gick fort idag så när jag kom hem så var det stretch och sedan middag. Idag med ny pepparsås till den var god lite rinnigare än den andra med det var gott. Så nu är det blogg och snart skall jag sova, ja jag hoppas på lite sömn idag med om jag har tur.

TRÄNING: Japp gick bra idag körde på lite snabbare idag av nån anledning och det gick bra det med. Har trott att jag behöver längre vila men så var inte fallet alls. Nu gick det inte mer än en tio minuter snabbare men dock ändå snabbare. Där emot stretchen gick lånsamt hade inte mycket tid alls när jag var klar med maten idag. Brukar ha längre tid efter jag är klar. Men det känns bra att köra nu, jo sedan pisseregnade det hela vägen till träningen. Det kom bakifrån så jag var pisse blöt på baksidan av benen när jag kom fram. Jag tog ett högt skåp idag för att byxorna skulle torka tills jag skulle hem. Det gjorde de dock inte men lite.

NOVELL: Japp imonn skall jag äntligen köra på igen, har känt för det en hel vecka nu så det skall bli skoj. Så blir det en kort vecka för att skriva tisdag sedan onsdag så skall jag till min lille kompis sedan fredag så är det tvätt men lördag så är jag igång igen. Därefter så skall jag köra på "romanen" en vecka sedan igen på novellen så efter det så är det dags att lämna in den, novellen alltså.

Japp säger som jag brukar bara HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: