onsdag 6 augusti 2008

Onsdag 6/8-2008 20:04

DAG: Japp idag skall jag inte börja som jag brukar utan säga så här. Jag har upptäckt att ett par tre har kommenterat min blogg. Jag är så van att ingen kommenterar att jag inte sett detta på aftonbladet. Men jag skall rätta till detta idag, och be om ursäkt för att jag inte sett dessa inlägg förrän nu. Så nu kommer det, först till Helena som önskade mig gladmidsommar, tack för det. Sedan till Margreth som undrade vad det var för novell jag skrev. Det är skräck noveller, är du intesserad av att läsa så gå upp på min hemsida och läs. www.henrikporali.se klicka sedan på skräcknoveller och på wordfilen eller på pdf filen så kan du läsa på skärmen utan att ladda hem nått alls. Det är en novell jag skrev till en tävling och vann med, nu är den ganska rå ännu det skall fixas till på den, men jag vann med den så jag la upp den. Sista kommer Petter som undrade om nån som kommenterar min blogg, jo det är det nu tre har kommenterat. Men jag tror att jag har Svergies sämsta blogg så det är nog därför. Och ingen ber jag om ursäkt för att jag inte såg era kommentarer. Jag har bloggat sedan början av 2006 och inte fått en enda kommentar så jag är inte van att nån kommenterar mig. Men jag skall kolla upp noggrant händan efter. Och det är skoj att ni kommenterar. Jag lyckade radera hela bloggen från 2006 till juli 2008 på grund av att jag använde ftp program som jag inte kunde. Så nu har jag äntligen kollat upp kommentarer så jag skall kolla detta och försöka svara nästa dag. Så nu då dagen, jo jag hade en rätt bra natt men somnade inte förrän till tre tror jag. Vakande upp idag till elva eller om det halv elva och låg kvar till kvar över elva innan jag kom upp. Frukost på det sedan vid tolv så drog jag till min lilla kompis kom därifrån vid två tiden och gick hem det var rätt bra väder. Så när jag kom hem så tänkte jag skulle fixa till det med realarcade så jag satte mig vid tre tiden tror jag att det var. Och fick igång chatten men det gick inte att få dem att förstå vad som var felet, det slutade med att han sa att jag skulle ominstallera spelet. Nu var det inte nått fel på spelet men då gav jag upp och la ner det, då var klockan tjugo över fyra. Efter middagen så körade jag ett eget race jag avinstallerade allt och försökte igen. Då gick det bättre men sket sig ändå på slutet. Imonn skall jag nog skita i det men till fredag skall jag köra en sista test om jag kan få dem att förstå. Jag är redigt kass på engelska kan en trettio ord som jag försöker använda för att få dem att förstå, nu kan jag meddela att jag kan mer ord än det men jag kan inte stava dem, det är problemet. Men skall försöka en gång till annars ger jag upp med den skiten. Så mer då? Näe inte idag kommer igen imonn igen om ni har lust.

TRÄNING: Japp nu kör jag på igen imonn igen, får se om jag kan höja takten på intervallen men det är tungt att köra på så fan vet. Men jag kommer inte upp till mer än en 150 i puls lite till skulle va bra tror jag. Men det får komma efter sommaren jag kör på som vanligt tills dess.

NOVELL: Ja lördag blir det nästa gång jag skall läsa igenom den en gång och se om det är nått att lägga till eller dra ifrån. Jag kan nog lägga till lite mer detaljer tror jag men vi får se. Jag känner att den saknar lite djup på nått sätt, man får inte nån känsla för tanten, hon får inte riktigt liv på nått sätt. Men jag skall kolla på den till lördag så får vi se vad jag gör åt det eller inte. Vi får se hur det blir. Tvätt på fredag då blir det sista försöket på realarcade så får vi se om det skall fungera eller inte.

Neä dag för mig att säga som jag brukar vid denna punkt, så jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: