torsdag 31 juli 2008

Torsdag 31/7-2008 21:42

DAG: Hej hopp jag är här igen, vem annars, jo jag igen. Kom till sans efter bra natt somnade vid tolv ett tiden igår, och min granne var tyst när hon kom hem igår. Så vaknade till vid tio nån gång tror jag att det var men låg kvar till elva och lyckades somna ett par gånger. Sedan körde jag igågn med frukosten och gjorde inte ett dugg fram till, näe, jag var ute och handlade idag på ica. Drog vid tolv tiden var nere på apoteket med skulle kolla på handskar men de låg i fem pack så jag kunde inte köpa dem, för dyrt. Har ett par kvar men de faller sönder men de håller ett tag till hoppas jag. Sedan hem och vid fyra så drog jag till träningen. Var hemma igen till halv åtta, stretch på det sedan middag. Och nu är jag här, händer inte mycket på träningsdar, ja skall sanningen fram så häder det kanpp nått nån gång. Så det är inte mycket att skriva om.

TRÄNING: Japp tredje veckan på ny tyngd och det gick bra idag lite seg i benen var jag sedan turen i tisdags. Men det gick bra att köra idag inte mycket till folk där. Men jag kommer behöva åtta veckor på mig för att höja igen, just nu känns det inte som om jag skall kunna gå upp i vikt men det kommer nog. Tog lite längre tid idag för jag kom iväg sent men jag tog igen det när jag körde mage idag. Körde på i bra tempo mot vad jag brukar, kör normalt lugnt och fint hela tiden. Kanske därför det tar sån tid för lilla mig. Men kan inte köra snabbare då orkar jag inte lyfta.

NOVELL: Japp inte novell men roman imonn, har kommit fram till måndag började på fredag en vecka tidigare men inte i så mycket detalj. Sen nästa vecka skall jag köra på tävlningsnovellen en gång till förhoppningsvis så hinner jag en gång till sen. Sen får det va bra, då drar jag iväg den i slutet av nästa månad alltså.

Japp dagen är till ända och jag säger HEJ! :D :P :D                                        PS! ny statistik kommer imonn om allt går som det skall. DS!

Inga kommentarer: