fredag 4 juli 2008

Fredag 4/7-2008 20:04

DAG: Japp börjar som vanligt med natten, relativt, var det inte nån som sa att allt är relativt till relativiteten, nä, kass natt men fick lite mer sömn på morgonen. Kom ur sängen till sist vid elva tiden. Frukost på det och sedan köre jag igång med novellen. Efter detta så slappade jag en timme och tog en mjukis till 14:30 sedan vid tre drog jag till ica och handlade lite mjölk och pepparsås till träningsmaten. Har en känsla av att pengarna inte kommer att räcka denna månad, fan jag skall få dem att räcka vet jag inte. Kan då passa på att tacka er för att ni höll tummarna, men får inte ta i för hårt ni kan hålla dem för mig denna lördag så blir sista gången gilt. Än så länge så stinker ni på att hålla tummarna inte en spänn har jag fått. Nästa vecka har jag inte nått att spela för måst ha det till mat. Det blir en hård månad detta hårdaste på länge, så håll tummarna är ni snälla på lördag. Vet i fan hur det blir tills imonn med cykeln idag just nu regnar det. Vi får hoppas det inte gör det imonn när det är dags. Japp mer? Näe inte idag men mer följer här nedanför.

TRÄNING: Ja sista dan igår för gamla tyngden sen blir det hårt, brukar ta en två tre veckor innan det löser sig och det blir lite lättare. Så har vi cykeln imonn med, om nu vädret inte ändara sig vill säga. Det regnar just nu men det kan ju vara lite så blir det bättre tills imonn. Men vi får se jag hoppas att jag kan köra imonn, men vi får se var vädretsmakter tycker om det.

NOVELL: Ja äntligen kom jag igång igen, kan meddela att jag körde igång till tolv och var klar till halv två. Det blir lite glesare på slutet att skriva har man för mycket detaljer på slutet så blir det inte så bra. Så man kör på i början och tunnar ut på slutet. Men jag har bestämt att den skall heta smärta inte kylen, så skall jag dämpa ner kylen tills slutet så man inte riktigt fattar att det är den förrän på slutet. Då är det bättre med smärta som  titel. Skall imonn om allt går som det skall börja på den, förhoppningsvis får jag ur mig minst tre sidor iallafall. Så har jag uppehåll söndag och kör sedan igen på tisdag igen. Tror det är bra att ta en dag uppehåll i veckan, när man inte har nått att göra alls känns bra. Men det är dammsugning laga träningsmat och ica för att få lite bröd. Har nämt detta innan men att handla på söndag och måndag är kasst allt som finns är gammalt. Jag vet inte när de fyller på men jag får alltid gamla varor iallafall på datum på söndag och måndag. Vad har detta med novell att göra, inte vet jag fan frågar du maj för.

Japp ännu en dag till ända säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: