måndag 28 juli 2008

Måndag 28/7-2008 21:41

DAG: Japp börjar med natten igen, den var bra inatt men till sju så var det över. Sov hela natten från en tolv ett nån gång, varför jag vaknade till sju vet jag ej med så blev det. Jag tänkte jag går fan inte upp nu så jag låg kvar, och tro det eller ej så somnade jag fram mot nio tiden. Vaknade igen till elva, och bestämde mig för att inte smörja mig idag för sent upp. Jag har fått tillbaka skiten på ryggen igen, det var svampangrepp som startade ungefär samtidigt som psoriasisen. Jag har haft en sprit glykol att smeta in det med då går det bort men bara ett tag, så nu kommer det igen. Och detta betyder att jag måste lägga 300 på läkaren, och det har jag inte. Lägger jag 300 på läkaren så skall jag leva på 500 till nästa lön det går inte så jag får ha kvar skiten tills jag får råd. Jälva skit jag skall få da, ja vad är det  man säger skit skall skit ha. Så frukost på det vid elva sedan så drog jag på mig musik till ett, då jag fick dra iväg och handla lite till ägg som jag glömde igår. Sedan hem och lunch på det, idag smakade det bra. Hade väldigt brett bacon idag, oooo så interresant ändå, det var illa brett. Precis som ni ville veta det ändå, jo jag vet. Så sedan vid tre tiden så mullrade åskan här utanför men inget mer än lite muller, müller, om det hade hänt i tyskand. Så sedan till fyra drog jag iväg till träningen, var hemma igen till kvart i åtta så det gick inte så långsmat som förra gången. Så stretch och sedan middag, kollade mytbustrerna idag men gammalt avsnitt så jag bytte kanal. Till gigantiska byggen, hade jag sett med, mycket repriser på sommaren. Så mer? Jo det är illa varmt idag tror det kan ha med åskan att göra. Ibland är det varmare än det är varmt, hmm? hur går det till? Jo om det är 25 grader så är det åska i luften så blir det varmare än det är varmt. Det känns som 30 ute när åskan är nära, alltså varmare än det är varmt. Finulit va, näe tänkte det med.

TRÄNING: Japp ny vecka fjärde veckan träning idag och det gick lätt idag inte skit lätt men lättare än förra veckan, så det går framåt ändå. Svett baby svett var det idag alltså, var som en dränkt katt idag när jag var klar. Och inte är det minder svettigt att köra stretch heller. Men träningen gick bra idag känndes bra med och intervallen gick bra med. Har varit lite små fel på den ett bra tag men nu gick den bra. Jo jag frågade inte om maxpuls för han var upptagen. Men jag läste ut på cyklarna att mellan 160-180 är bra puls över 180 är inte bra. Men som sakt så vet jag inte om pulsmätaren är okey. Ja vi får se hur det går på tisdag med det, skall då köra lugnare så får vi se hur det blir då. Har sett på vädret och det skall bli kasst till lördag, varmt men regn. Så det kan dock ändra sig men vi får se.

NOVELL: Har idag funderat på novellen och "romanen" lite av och till och har kommit på lite att lägga till så får vi se hur det går. Imonn är det romanen som gäller och sedan nästa vecka så blir det först novell sedan "roman" så får vi se hur det blir med det.

Japp ett svettigt HEJ! från mig. :D :P :D

Inga kommentarer: