torsdag 24 juli 2008

Torsdag 24/7-2008 21:41

DAG: Japp börjar med natt igen, relativt bra natt men jag tog stark tablett med. Morgonen var dock kass, nån, dock inte min granne som jag klagade på för ett par dar sen, satte på radion när klockan slog halv elva. Jag täkte slutar nog snart men det höll i ett jälva tag. Så när det slutade så låg jag kvar och somnade igen till halv tolv. Så lite sömn fick jag ändå på morgonen. Så sedan upp och fick i mig frukosten och inget mer hände tills jag gick till träningen, ingenting. Hur har eran dag varit händelserik? Jag planerade att ringa morsan men glömde bort det sen ändå. Det var allt som hände idag innan träningen, guuuud vad spännande. Jag vet jag lever ett liv som många skulle lätt byta bort alla pengar de har för att få uppleva, ja eller inte. Så drog till träningen och sedan hem igen efter att det var över. Inte så sen idag dock, på detta kom stretch sedan middag och lite bläng på mythbusters och gigantiska byggen, men det var inget roligt idag inte. Och nu är jag här, mer då? Japp tvätt imonn och betalning av räkningar kollade idag, oj då gjorde jag nått ändå, jag hade 1500 i e:räkningar la upp dem idag när jag var uppe och blängde. Så får se hur mycket jag får över imonn då. Jag hoppas få en 1000 ing i bufferten och sedan en tusing till mat, så är läget lugnt. Men vi får se vad som händer, känns lite som ett lotteri det här med att betala räkningar. Ibland har jag räkningar på 9000 spänn hur fan det går till kan jag inte fatta men så blir det. Då blir det lite mat till lilla mig, men vi hoppas väl på lite mer denna månad eller. JO ni var inget vidare på att hålla tummarna jag vann ungefär inte nått. Men ni har chansen till lördag igen då oj oj oj då smäller det alltså. Knip, eller vad man nu gör med tummarna.

TRÄNING: Lite längre sömn idag var nog bra det, det gick bra idag. Vilket då säger att i måndags var nog kass sömn. Så det gíck tungt idag på rodden, lite skummt men så var det. Men jag kom igång rätt bra ändå på slutet, det var nog tillfälligt svacka tror jag. Så nu är det cykel på lördag innan stretchen. Jag vet inte om 177 i puls är farlig eller inte, på de gamla cyklarna stod det varning men inte på dem nya. Dock kände jag av dagen efter, om detta inte var innbillning vill säga. Ah jag kör på som det inte hänt så blir det nog bra till lördag med. Varmt idag men inte så jälva ändå känns inte som innan det blev kallt då var det varmt.

NOVELL: Japp skall inte köra på romanen imonn eftersom det är tvätt. Men på lördag så skall jag köra ett varv, tror jag kör på den tills nästa vecka med. Sen går jag över till tävlingsnovellerna ja eller novellen och romanen.

Japp dagen är till ända och jag tror att jag skall säga nått typ HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: