tisdag 8 juli 2008

Tisdag 8/7-2008 20:01

DAG: Japp äntligen en bra natt, det var ett tag sen det. Men att det kom en bra natt var bara väntat, det kommer alltid bra nätter när det kommer dåliga nätter före, ja iallafall tillslut så kommer det. Igår när jag bloggat så kom tröttheten så jag la mig som vanligt med efter en timme så somnade jag. Detta brukar ta två annars innan jag somnar. Så idag till tio kom jag till sans och kände mig rätt trött ändå med då har jag sovit dåligt ett bra tag med. Jag var uppe och duschade och la mig igen till en halv elva tiden, när salvan torkat in så somnade jag igen, somna om det är gött det händer då och då. Så till kvart över elva stod jag upp och började med frukosten. Sen runt tolv så satte jag igång med novellen. Var klar idag till halv tre, då jag tog en mjukis och sedan drog jag till ica för lite inköp. Nu har jag gjort iköp för denna vecka, ja jag har spenderat 100 spänn nu blir det inget mer förrän nästa vecka. Igår om jag inte minns fel så kom jag på att jag hade 133 spänn per vecka men jag lyckades skaka fram ytterligare 150 ur min trogna cola flaska. Så dem har jag till reserv om det behövs. Får inte hoppas att något oförusett inträffar för då går det åt helvete med allt. Ni får göra som ni har lärt er håll tummarna så går det bra. :) Så mer idag då? Näe.

TRÄNING: Japp det gick bra igår och känns bra idag, inte mycket till träningsvärk, faktiskt inte nått alls. Men jag höjer men tyngden är på låg nivå så det är lugnt. Men jag har fortfarande ont i vänster ben när jag kör bensparken. Fan det blir så för fattar jag inte, för på andra setet så känns det inte alls. Skumt. Jo ingen cykel idag lite kasst väder och lite för kallt för att köra. Har lagt talet på 18 grader då kör jag, nu vat jag inte vad det har varit idag men jag fick ta jeans och jacka idag så. Lite kallt var det idag och regnit (stavas det så?) så jag avstod turen idag.

NOVELL: Japp idag körde jag tre sidor och det gick lätt men det kom på lite mer än jag hade tänkt. Jag tänkte inte ut så mycket konversation (har spenderat en tio minuter för att slå upp detta ord finns inte i svenska akademiens ordlista, är inte det ett svenskt ord det? (konversation)) i storyn men idag inspirerad (är inte detta heller ett svenskt ord hittar inte det heller (inspirerad)) av Koontz så kom en lång konversation fram idag som inte fanns med i storyn alls. Pust jobbig att slå i ordböcker. Så jag bliv klar till halv tre ungefär samtidigt som jag skulle ta mig mjukis. Och tack vare att jag skulle iväg och handla så stoppade jag då, för att hinna hem till middagen i tid. Kommer jag sen så kommer lunchen för tätt på just efter middagen. Jag brukar bli klar med den till fem om jag börjar till fyra. Kommer nog bli lite längre än de innan jag har skrivit sex sidor men har kvar 23 a5 sidor med story lägg sedan till att man skall fylla ut med just som jag sa här innan vettig konversation och annnat så blir den nog lite längre än de tio sidor jag har landat på ganska ofta i mina noveller. Mer om detta imonn om ni har vägarna förbi.

Japp dags att säga HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: