tisdag 29 juli 2008

Tisdag 29/7-2008 20:03

DAG: Super kass natt somnade inte förrän vid tre fyra tiden. Sedan vaknade jag till tio tiden då grannen satte på sterion. Tror klockan var nått sånt runt tio iallafall var det nått sånt. Så vid elva kom jag upp ur sängen trött som fan var jag. Men det blev inte mer sömn än så, idag. Just som jag kom upp och hade duschat och fått på mig för att fixa frukosten så såg jag att det hade regnat ute. Så då tänkte jag att det inte blir nån cykel tur idag men det klarnade upp. Fick i mig frukosten och satte igång på romanen. Var klar till tre idag med den, då ringde jag till lilla mammsingen för att grattulera henne på hennes födelsedag. Har inga pengar att köpa nått till henne så jag grattade med min telefon. Så efter detta så kollade jag molnen från stockholms hållet och det såg mörkt ut idag så jag bestämde mig för att sticka tidigare idag på turen. 15:30 drog jag och 14:40 var jag hemma igen, tar en timme tio att köra. En lite stretch på det sedan middag på det, tog spagetti och köttfärssås på det. Sedan har jag kollat på mythbusters och jearny man eller vad det nu heter. Svettigt idag värre än igår. Idag när jag kom hem så började det regna till 17:12 tror jag det var så det var bra att jag drog tidigare men det blev inte mer än så idag. Kommer väl mer till helgen iallafall på kartorna så kommer det då. Även om de idag inte sa alls att det skulle regna med så blev det ändå. Mer då? Jo nu till fredag tror jag att det blir så kommer äntligen statistik upp på min sidan så kan ni kolla upp det. Torsdag är det träning och jag hinner inte den dan lägga upp  det då. Men fredag skall jag få upp det till, så samtidigt som ni läser bloggen kan ni kolla in nya siffror. Har nog rätt siffror nu tror jag innan har det varit 500 per månad som inte gick ihop alls. Men nu tror jag att det är rätt så jag kommer lägga ner min egna statistik och gå på sprays framöver. Har kollat lite och jag har en 3-15 i snitt per dag det är helt okey. Men jag vet inte ännu vilka siffror jag skall lägga upp det finns att välja bland. Iallafall skall jag lägga upp för hela månaden sedan får vi se om jag lägger upp nått annat med får se.

TRÄNING: Japp när jag vaknade så trodde jag att det skulle regna bort idag men så var inte fallet. Drog som jag sa lite tidigare idag för att slippa regnet som jag trodde skulle komma, och så var fallet med det kom. Nu har jag rett ut min höga puls tackvare att jag kollade den i varje backe. Det finns fyra backar, ja jag kallar det backar iallafall, ettan 145 puls andra 150 tredje 154 fjärde 164 så det var inte backarna som gjorde att min puls gick upp, det var det jag misstänkte att det inte kunde vara så. Men när jag kom till den sista backen den är inte mer än trettio fyrtio meter lång backe men det är illa brant så jag cyklar upp halv backen och går sen upp resten. Då när jag steg av cyklen så hade jag 165 i puls men ett par steg upp till fots så steg den upp till 174. Så det är denna backe som gör att pulsen går upp, varför den gör det vet jag ej men det kan ha med värme att göra. För jag överhettar som fan när jag går, troligen så kyler viden mig när jag cyklar men går jag av så kommer hettan och pulsen går upp, så nu vet jag det. Så det är inte att jag tar i för hårt jag kan köra lite hårdare uppför för pulsen går inte upp mer än till 164 som är bra för att förbränna fett. Så var det med det mysteriet löst, och pulsmätaren är inte kass alls.

NOVELL: Japp körde på romanen idag och jag kom fram till att jag var tvungen att korta lite så jag kortade fram till måndagen som blir lite mer delaljer i imonn när jag kör på den igen. Tackvare molnen så kortade jag tiden idag, och gick på mjukis redan vid två tiden en halvtimme innan för att komma igång tidigare. Kom på ett par grejor till tävlingsnovellen med idag skrev ner det innan jag körde igång. Så mer? Nä inte idag säger Adjö för idag ses imonn igen.

Japp slut för idag tack för idag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: