torsdag 17 juli 2008

Torsdag 17/7-2008 21:41

DAG: Japp en bra natt på det hela taget (nej detta innebär inte att jag vakande vid ett och hörde på musik till tre, börjar nog bli lite gammal och seg eller nått) kom till sans igen vid tio tiden idag. Jag låg kvar i sängen till elva då jag stod upp och duschade. Sedan fick jag i mig frukosten och sen så var det inte mer än att vänta på klockan. Jag vänta och vänta men den kom inte, var var klockan? Ja jag menar att jag väntade på att den skulle bli fyra, ja faktiskt så väntade jag först på att den skulle bli 13:45 så jag skulle få i mig lunchen. Idag körde jag igång tidigt redan vid ett så började så smått att förbereda. Idag hade jag bacon med, har varit utan ett tag nu. Och det var gött med lunch idag med, efter denna spännande uppgift var det att vänta på klockan igen. När den sent om sider slog fyra så drog jag till träningen, ja skall jag vara ärlig så var det inte sen om sider klockan var fyra då inet sen utan fyra. Körde idag och sedan hem och stretch på det sedan middag. På nått sätt efter stretchen så bliv jag sen, jag hade gott om tid men ändå blev jag sen att äta. Så till middagen så blängde jag på konstiga ufo historier, så då blev jag sen igen. Man kan fråga sig var kommer alla ufon från, nu menar jag inte dom som flyger om kring utan dom som tror att dom finns "UFONA" (kanske om det skall vara riktigt så skall det stå uforna eller?) men så är det om man tror på nått så tror man på vad fan som helst för dynga. Sök hjälp. :) Det finns hjälp att få dessa kallas psykologer.

TRÄNING: Ja det går trögt idag med, men det brukar bli så andra veckan. Men idag så uppstod ett nytt problem, jag har ont i armen. Jag ger mig fan på att det är min jävla axel som spelar in. Jag tror jag nämde detta en annan dag, att jag hade ont när jag gjorde axelrotationer, om inte så gör jag det nu. Men när jag kör rodd med brett grepp så värker armen med. Så jag kortade grepper idag lite grann det blev lite bättre, dock gör övningen minder nytta med tätare grepp. Vad göra? Det gör ont i annan ryggövning med två till och med. Fan vet vad jag skall göra. Skall se nästa vecka annars får jag nog ringa till pt:n igen. Den jävla axeln om det blir illa med den så tar det sex månader att läka om man får operera den. Det bildas vassa spetsar i knipet och de måste opereras bort om de kommer. Näe jag skall se om det räcker med att korta greppet, så får vi se till nästa vecka. Sen är pt:n mamma ledig efter det med, vi får se vad som sker.

NOVELL: Japp novellen är klar så jag skall gå på den röde mannen imonn. Kan bara hoppas att jag kan få till den lite bättre, får se hur lång tid detta tar. Sen är det dags för tävlingsnovellen igen. Det är mycket jobb kvar, men jag tar en dag i taget så blir det nog bra.

Japp dag till ända säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: