lördag 12 juli 2008

Lördag 12/7-2008 20:01

DAG: Japp dags igen att börja igår kväll vid tolv då jag slog igen ögonen för att sova, ja faktiskt så var det denna tid då jag somnade vid. Men vid ett igen så vaknade jag upp, somnade sedan igen och slog upp ögonen igen till tre sedan igen till halv fyra och tillsist till fyra. Då var min sömn över för denna dag, suck. Låg kvar i sängen ett bra tag tordde att kanske kommer jag somna om igen, och det var nära men ingen cigarr. Hade då lurarna på mig och då somnar jag inte, tänkte ta av dem men sömnen kom innan jag kom för mig att få av dem. Så den lilla blund jag fick slutade i ett vaket tillstånd som var slutet på det försök att somna om. Detta var nån gång vid åtta tiden, har rört mig så lite som möjligt idag, ja inatt, tror mina grannar kan höra mig traska om kring. Golvet låter lite grann här och där, så jag höll mig stilla. Sedan vid tolv tänkte jag att jag skulle köra igång med novellen men det tog tid innan jag kom igång. Men vid två tiden så var jag klar för idag med det. Sedan efter detta så har jag inte gjort ett handtag, lyssnat lite på musik och fått i mig en mjukis vid 14:30. Fick av mig lurarna till tre tiden sen var det väntan tills det var dags för stretch. På denna följde middagen sedan ett par timmar med terminator avsnitt jag inte sett innan. De kör dem på 6:an idag i ett kör. Mer? Jo svettigt som fan kan inte riktigt fatta varför jag blir så varm när jag inte får sova, men så blir det. Kan vara vädret med lite kasst idag allt. Jo gotiacup (kan inte säga om det stavas så eller på nått annat sätt jag inte kan heller) kom idag vid, ja nån tid men det kom en hög till efter jag kört stretchen och middagen, så nån gång till fem tiden tror jag att det var. Hoppas på bättre sömn inatt så jag kan ta lite skön ledighet imonn. Skulle nog skriva imonn med men får se hur jag gör. Beror på natten det hur det blir, vi får se återkommer om detta imonn. Så hoppas jag att ni håller tummarna så jag kammar hem potten idag. Skulle sitta gött, men lite stålar till, det räcker med en 50000 så håll tummarna. Det vet jag att ni gör. ;) Japp kass dag men den slutade bättre iallafall, lite bra va den väl då da.

TRÄNING: Japp på denna front är det bara stretching idag som jag kan rapportera om. Den gick bra har gått lite längre den senaste tiden, ja det är på jömsk stretchen (eller är det gömsken gjömsken orkar inte slå upp det idag lite små trött) jag har mätt upp hur långt jag går på den. Och jag har gått lite längre på den ett tag nu. Jag är rädd om jömsken jag har två gånger fläkt den, ja den högra alltså för det är väl en på varje sida va? En gång i karaten och en gång här hemma. När jag gjorde det här hemma så blev det lite konstigt. Jag stod med särade ben och vred mig åt sidan så tyngden gick över på vänstra benet då small det till. Det underliga var att jag stod nästan rakt upp. Skumt det det small till som om nått hakade loss, efter det körde jag illa försiktigt i en tre fyra veckor sen var det borta. Så det var inte så att jag fläkte mig genom att gå för djup ner. Det var skumt det och ont gjorde med. Kan inte riktigt fatta hur det gick till, ändå var jag illa försitigt men jömskarna. Efter som jag hade skadat mig en gång innan. Fan vad långt det blev idag då, sover jag inte så blir det antingen kort eller långt idag blev det långt.

NOVELL: Japp trotts super kass natt så fick jag ur mig tre sidor idag. Men det tog emot, så jag är nöjd trotts att det blev relativt kasst skrivet idag. Men jag håller nog den nivån hela tiden så det är lugnt. Har idag kommit på att jag är tjötig på ett par punkter men det skall jag ända tills nästa omgång. Känner även att jag har lite trångt om tid för att hinna få ihop novellerna, ja jag får skylla mig själv det vet jag. Men att då inte sova på natten gör saken inte bättre. Får köra på men den röde mannen efter jag avslutat smärta som jag håller på med nu. Annars hinner jag inte med den, ja den röde mannen, alltså den skall in först så jag får gå på den först. Så får jag lägga ner romanen ett tag, sa jag inte det igår. Får skylla på lång natt kommer inte ihåg idag om jag sa det men tror det. Det är så när man blir gammal minnet är inte det bästa.

Näe låååång blogg idag så jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: