onsdag 16 juli 2008

Onsdag 16/7-2008 20:01

DAG: Japp skall börja idag med att korrigera korrischera ja ända på nått sedan igår. Jag sa att jag hade en bra natt igår så var inte fallet, dock mindes jag inte detta igår förrän efter bloggen. Igår natt vakande jag till ett och låg och lyssnade på musik till tre sen sov jag till elva, så var det. Nu till idag, kom upp idag till halv sju. Vaknade av och an tills denna tidpunkt då sömen var över. Frukost på det sedan körde jag igång med novellen. Var klar med denna till nio om jag inte minns fel. Sedan vid tolv så drog jag till ica och handlade lite till. När jag kom hem så tittade jag på smallville och sedan har jag inte gjort mycket alls idag. Trött dag idag får hoppas på mer sömn tills imonn. Jo jag fick i mig middag med tog fläsket och mos idag. Och även ett par kapitel av Koontz innan bloggen. Kort blogg idag tror jag.

TRÄNING: Japp imonn kör jag igen, andra veckan så det blir nog tungt imonn med. Så får vi hoppas på bättre väder tills lördag så cykleturen kan gå loss.

NOVELL: Ja blev klar med smärta idag kom upp till 19 sidor och jag har lagt den i högen att omarbetas när den tiden kommer. Skall köra igång med den röde mannen på fredag och lördag så får vi se vad som händer sen.

Japp kort blogg idag seg så där. Säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: