onsdag 2 juli 2008

Onsdag 2/7-2008 20:03

DAG: Japp vi börjar som vanligt med natten, små kass natt men vid nio så ringde det på dörren. Upp och drog på mig det var göteborgs energi som skulle sätta upp nya mätare och skulle bryta strömmen. Till ovanligheten så somnade jag om igen, stod upp idag till halv tolv. Just som jag skulle sätta på kaffet (ja man sägaer så det betyder inte att jag hade sex med kaffet) så ringde det ingen på dörren. Det var Göteborgs Energi igen skulle testa kopplingen, så jag fick slå av datorn. Sedan fyllde jag på med vatten i kaffebryggaren men slog inte på den eftersom det inte fanns el. Killen gjorde nån sorts test och så drog han. Då slog jag på bryggaren och väntade på att det skulle rinna ner. Efter en stund så rann det ner men jag hade gevitvis glömt fylla på med kaffe så jag fick varmt vatten. Smart va... Så jag fick i mig mackorna och fick vänta tills byggaren kallnat sedan gick jag på det igen, då lyckades jag. Men allt blev sent som fan så jag gick inte på novellen förrän ett eller efter ett. Avslutade det till tre då jag drog till ica för lite inköp. Sedan när jag kom hem så var det middag som gällde och när den var nere så var det dags för lunch, efter som jag flyttat lunchen från åtta till sex. För att jag inte skall  gå upp så jävligt i vikt. Sedan satte jag mig vid datorn och knappade in myspace alla har ju en sån idag så jag tänkte det skall jag skaffa. Och det gjorde jag idag lite sent men jag har en lite adress där med nu skall lägga upp min första blogg där med. La in en mini blogg just nu innan men jag hade inte verifierat mailet så det blev lite fel får se om det gick som det skulle då idag. Varmt idag det tyder på att det blir cykel till lördag skall kolla vägen imonn innan träningen så jag inte cyklar fel och hamnar i Mölndal eller Borås eller nått sånt.

TRÄNING: Japp tog en tidig stretch idag ja  inte så tidig med en kvart innan körde jag igång. Men imonn är det träning som gäller, så blir det cykel äntligen igen. Skall kolla upp vägen imonn på hitta.se de har höjdkurvor på sin karta det är bra. Jag har sett att det är mer backar på den nya vägen. Sen blir det höjning av vikt till måndag får se hur det går när  jag inte cyklat på så länge. Kommer nog bli tungt på måndag när jag skall köra igen, ja jag kör imonn men, öka skall jag nästa vecka måndag. Jobbigast kommer bli benspark och axlar men jag tror jag kommer klara av det, om inte cykeln sitter i för mycket. Får ta det lite lungt på lördag.

NOVELL: Japp idag gick det inte som jag ville alls kom igång sent som fan och hann inte klart idag. Var tvungen att handla med idag så jag la ner det till tre så jag skulle hinna till ica och tillbaks igen innan middagen. Jag har kommit på ett nytt slut på den hade ett men la på ett slut till, ja en fortsättning på det som är bättre än den innan. Tror jag iallafall, vi får se vad de säger om det. Men jag har många gånger att gå igenom det ett par gånger till innan jag skickar in det.

Japp första dan på myspace idag säger välkommna till er ni kan kolla min hemmsida på www.henrikporali.se där finns en novell som ni kan läsa om ni har lust. Det går att läsa på nätet via pdf fil om ni inte vill ladda hem nått. Jag säger HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: