torsdag 3 juli 2008

Torsdag 3/7-2008 21:41

DAG: Japp en bra eller rätt bra natt inatt, kom först till sans vid tio (kan meddela att jag vaknat ett par gånger under natten med) men låg till halv elva innan jag gick upp idag. Så frukost på det sedan lugnt med musik till ett då jag drog av mig lurarna. Körde igång med lunchen tidigt idag var hungrig. Sedan efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra. Jag var uppe på min myspace sida och ändrade lite idag. Lite ny layout tror det hette ghotic eller nått sånt mörkt var det iallafall. Så fyra drog jag till träningen som vanligt, kom hem och stretchade och åt middag. Såg på mythbusters undertiden jag åt, det avsnittet hade jag inte sett idag. Det var indiana jones (stavas nog inte så men så får det va) fall från plan i gummibåt. Gick inget vidare det men med en sån som vecklas ut från plan så man kan åka ner på då överlevde buster. Som om ni ville veta det va, mmm. Så kort dag idag jo. Jag sa igår att jag skulle köra till lördag men fredag då? Den dan hade jag glömt bort, givetvis kommer jag köra på novllen imonn med. Trodde nog att det var tvätt, är alltid på fredag, men så icke imonn.

TRÄNING: Japp sista dan för gamla tyngden, och det gick trögt på triceps (om det nu stavas så) kan inte riktigt fatta varför har gått lätt innan. Skumt. Så var det då intervallen igen, idag körde jag på bra på cardion och på cykeln men till rodden så tog jag slut nästan helt. Det måste vara kasst med luft där inne alltså. Jag hade inga problem med att köra innan, ja jag vänjer väl mig nån gång. Men till lördag är det cykel igen, har idag kollat vägen på både eniro och hitta, så nu vet jag var jag skall köra. Tror jag tar vägen över östra ändå hem, men vi får se hur lång tid det tar bara. Det är bra med en timme nått sånt får hoppas det ligger på det. Så skall jag inte glömma pulsmätaren, minns inte vad jag hade för puls sist men andra gången så var det bättre iallafall. Sen är det vägning och mätning till söndag får se vad det ger då?

NOVELL: Japp imonn skall jag köra på novellen igen, inte som jag sa igår till lördag. Går allt som det skall kanske jag kör igång och skriver till lördag. Men denna drar ut på blocket när jag kör storyn så man kan inte veta hur det blir. Tror ändå att det är bäst att döpa den till smärta ändå. Kylen är uppenbart vad det är, och jag har dämpat ner kylen så man inte skall förstå att det är den det handlar om. Tror det blir bra på det hela taget. Japp ni får se hur det går imonn om ni läser bloggen, huuuu så spännande da. :)

Japp dagen är till ända och jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: