lördag 19 juli 2008

Lördag 19/7-208 20:01

DAG: Japp igen börjar vid med natten, kom till sans vid tolv sedan låg jag till halv ett sedan upp till ett fram till halv två sedan sömn igen till två åter igen vaknade jag och låg vaken till halv tre sedan vaken igen till tre. Då jag lyssnade på musik till fem sedan fick jag sova två timmar sedan åtta upp somnade ingen och tillsut så gick jag upp till tio. Stink natt med andra ord, men jag fick lite mer sömn till morgonen så det var ganska lugnt ändå. Fick i mig frukosten och körde igång med tävlingsnovellen till elva tiden. Sedan till halv tre så var jag klar för idag, drog då i mig en mjukis på det. Sedan var det ica som gällde för lilla mig, tog ut 300 på vägen till detta ställe. Sedan plockade jag ihop min lilla lista och fick in 100 spänn i femmor och tior i myntmaskinen. Till min lilla chock hade jag köpt för 350 spänn, men då hade jag fått potatismos ris och kaffe. Så nu får jag inte köpa mer innan den 25è då jag skall betala min räkningar. Men jag måste dock ha lite till för den hundringen jag har kvar bröd nämlingen. Så sedan hem och tio minuter innan jag skulle stretcha efter detta körde jag på maten. Jo innan detta kunde jag konstatera att jag plockade fel sås. Jag vet inte om jag är ensam om detta men jag gillar inte dessa jävla drag korgar. Dom är envist ivägen hela tiden, folk drar dem i sidled till hyllorna så att det står rätt ut i gången. Ja dom är helt enkelt ivägen ta bort skiten tycker jag. En man med en sådan här stod mitt i vägen mitt i gången och stoppade upp allt, jag sa inget utna stod och väntade på att han skulle fatta att han tog upp hela gången, detta gjorde inte mannen. Så när han flyttade sig ställde han sig på nytt med korgen mitt  i gången. Så jag fick snika förbi honom och tog då en sås på känn för jag fick stå snett som fan, varpå jag fick med mig en sås jag inte ville ha. I klar text åt helvete med dessa jävla dragkorgar. Jag har inte gillat dem alls så sätter de dragkorgar närmast dörren instället för bär kogar så att alla tar dom förbannade dragkorgarna. Jag fick med mig en béarnaise sås, suck det är den som smakar gammal stumpa gillar den inte alls. Så jag bestämde mig för att ha den idag inte till träningensmaten. Jag tog kotletter med pommes och sån sås, näe om jag uttrycker mig nog tydligt. Skall ha resten imonn till nått men man vänjer sig efter ett tag men näe. Så detta för dessa dragkorgar, bort med dom ändåså. Så har spelat in fan var det den hette nu då? Constatin tror jag skall kolla in den till söndag om jag hinner vill säga. Den är två och en halvtimme lång, men imonn skall jag bara dammsuga köpa pepparsås och steka träningsmat, så jag skall nog hinna det imonn hoppas jag.

TRÄNING: Har fortfarande ont i armen varför vet ej, men får hoppas att det släpper tills måndag, vi får se. Annars var det bara stretch idag och det gick bra, var ganska varm också efter tippen till ica.

NOVELL: Japp trotts kass natt som fixade till sig på morgonen så körde jag på med novllen. Körde idag sinnen la väl till en fem sidor, det kan vara mindre eller mer jag uppskattar, 17 punkter blev det iallafall. Skall köra igenom kursivstil imonn eller på tisdag, jag pallar inte med mer än en sak åt gången. Så jag körde sinnen idag, jag kan inte göra mer än en sak i taget. Det har nått med killar att göra va simultan förmåga eller nått sånt. Men jag måste också lägga till lite till så det blir mer liv i den. Men jag gick igenom massor när jag laddade idag det gick lätt att få tillbaks handlingen, detta trotts att jag körde en annan igår. Det går rätt lätt att slå om till nytt, måste erkänna att  skriva om är nästan roligare än att skriva den. Bara man kan "ladda in" den i skallen, nu var det över 45 sidor men det gick lätt idag på nått sätt. Så skall det vara varje dag tycker jag. Dock är sannigen en annan. Skall skirva till det jag tro jag kör på tisdag iallafall kör inget imonn alls, skönt med ledig dag. Mer? Näe!

Japp kass natt ändå till en rätt bra dag, fick lite gjort idag känns bra. Säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: