onsdag 23 juli 2008

Onsdag 23/7-2008 20:01

DAG: Lite bättre natt inatt tror jag, jag har haft fel förr som ni kanske minns. Kom till medvetande vid halv elva idag, antingen hade grannen inte på klockradion idag eller så hörde jag den inte. Men jag var seg som fan idag när jag vaknade, så jag låg kvar i sängen ett bra tag. Kanske lite för länge, för min kraft för att skvriva var inte mycket att ha idag. Men mer om det nedan. Kom upp och fick i mig frukosten till halv tolv nån gång. Sedan körde jag igång med novellen, var klar med den samma till halv tre då jag fick i mig en mjukis. Har gått på halvfart idag alltså, kan inte somna som jag vill för att grannen har igång sterion. Är den igång så kan jag bara höra på den tills den stängs av. Sedan efter detta så kan jag börja varva ner, och då är det rätt sent ändå. Men det kommer nog ändra sig om ett tag när hon skall börja, ja jag vet inte vad hon gör men, på jobbet igen. Så fick jag i mig middag idag och såg på batman till det, på det hela taget ganska kass om jag får säga mitt. Tackvare att de som medverkade i filmen inte kunde slåss så var alla sekvenser där de slogs filmade i små kapade stycken för att dölja deras kassa rörelser. Den var på det hela taget rätt så kass, och nu kommer uppföljaren med batman returns tror jag att den heter. Det hade räckt med en om ni frågar mig, men det är ingen som frågat eller hur. Igår körde jag in lotto igen, så om ni gör som ni gjorde innan och håller tummarna så kommer storvinsten nog, tror ni inte det. :) Idag får jag första mailet om det, då kommer miljonerna nog. Kollade upp solidar idag men de har inte ändrat mina pengar men inte heller tappat nått i pengar. Så jag låter dem vara ett tag till tills nästa månad så får jag se vad som händer. Dom ökade med 4000 sedan tappade de 2000 så jag  kan låta det vara ett tag till. JO lilla mammsingen fyller år på söndag får se vad som händer då. Skulle till min moster då men jag hade glömt det då. Nu påminner mig min mobil om födelsedagar och annat, jag kan inte för mitt liv minnas nått sånt. Liksom telefonummer namn så faller födlesdagar till detta som faller i glömska. Varför jag inte minns detta har jag ingen aning om men så är det. Så istället för att försöka hålla detta i huvudet så har jag mitt fick minne i detta fallet min mobil. Den kommer ihåg hur mycket som helst och varje år med glömmer inte nått alls, så slipper jag komma ihåg det. Då kan vän av ording säga vad minns du då, jag minns dom andra grejorna å så lite andra olika grejor. Så nu vet ni det. Det blir nog troligen till morsan till söndag då har jag betalat räkningar med så lite får jag nog över till nått litet. Mera da? Näe inte idag ses imonn igen.

TRÄNING: Japp nya tag imonn igen får se om det var tillfälligt som jag var trött eller om det är nått annat. Vi får se hur det går imonn, och om jag får sova lite bättre inatt. Men jag tar stark tablett med så det brukar bli bra ändå. Jo jag bytte axelrotationen till en tyngd lägre då gick det rätt bra. Om det har med tyngden att gör eller om det är någon annan rörelse som gör att det gör ont i armarna, för det känns i båda. Jag gick ner och körde 20 så skall jag gå upp till 25 sedan 30 på den låga tyngden så får vi se om det gör skillnad. Japp får se imonn är ni med imonn så får ni veta hur det går.

NOVELL: Japp körde på tävlingsnovellen idag men jag var trött och det gick inget vidare faktiskt. Jag tror inte man kan gå på samma novell för många gånger efter varann. Skall låta den ligga ett tag så går jag över till min roman ett tag, så de andra ligger till sig. Kändes lite trött att köra på samma igen, men vill läsa det man skrivit med nya ögon. Det gör man inte om det inte ligger till sig ett tag, och det blir inte bättre om man kör oftare. Så nu skall jag köra på romanen i en eller två vekor så kör jag på dem igen sen. Det var ingen bra idag att köra för tätt, eller om det var för att jag sov lite dåligt vet ej.

Japp dag till ända och jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: