måndag 21 juli 2008

Måndag 21/7-2008 21:41

DAG: Japp börjar med natt igen, trodde att jag sov bra inatt . Vaknade till tio och kände mig ganska utvilad ja iallafall så där. Men så var nog inte fallet ändå kommer till det senare i träningsdelen. Stod upp och fick i mig frukosten sedan skulle jag köra på med realarcade igen men det sket sig totalt så jag fick gå upp på chatten och fixa till det igen. Får vänta på mail men tror inte jag får nått, så det är nog kört det ändå. Men vi får se skall kolla upp det om en månad nått sånt så får vis se. Men tror att det är kört med det. Så sedan efter detta så fick jag för mig att jag skulle uppdatera adobe reader äntligen. Jag har gjort fyra fem försök men inte lyckats innan men idag gick det som det skulle. Då undrar ni: jag uppdatera för många månader sen det var väl inget problem heller: nja det gäller e-böcker som jag har, den nya åttan hade inte ett system som fungerade med åäö det var det som gick fel förra gångerna. Men nu har det ordnat sig det är digital edition som har uppgraderats till 1.5 och åäö är med och allt gick som det skulle med uppdaterigen. Efter detta så kollade jag igenom men samling med e-böcker och hittade en från NoK (natur och kultur förlaget) svart cirkel av Jonas Moström. Har inget minne av hur jag fått denna den är på 336 sidor och jag har inte betalt för den det är jag säker på iallafall. Kanske kommer den från aftonbladet plus kan jag tänka mig att jag laddat hem nån gång för att det var gratis. Men jag läste ett par ja faktiskt 16 sidor läste jag den var bra skriven och jag fattade att jag hade lång väg kvar innan det blir bra nog för att nån skall ge ut. Det är en lång och stretsam (fint svenskt ord det) väg till klar novell. Måste läsa mer så jag kommer i stämmning. Men jag har fem böcker i min bokhylla och så förståss min novell villan med. Så sedan så drog jag till träniningen idag jo jag åt lunch tidigt idag redan vid ett så fick jag i mig det idag. Så sen som fan idag började äta middag till tio i nio. Så mer då? Näe tror inte det idag kommer igen imonn igen.

TRÄNING: Japp nu kommer vi till sömnen inatt igen, kändes bra idag när jag vaknade kanske lite seg ändå med bra. Men på träningen så kände jag att jag inte alls sovit så bra ändå. Det gick förbannat trögt idag fan var det tog emot. Det måste bero på sömnen detta är tredje veckan så det borde gå bra. Inte nog med att det tog emot det tog en jälva tid med, har aldrig hållt på så länge som jag gjorde idag, suck. Var hemma till kvart i åtta idag sedan stretch och middag fan skall det gå så trögt nu för? Japp men hoppas på bättre sömn tills torsdag ändå.

NOVELL: Japp mitt uppvankade idag till svart cirkel var bra måste gå på mycket mer om de skall bli nått bra nån gång. Kan säga att jag skall ängna resten av denna månad och nästa till att förbättra dem, så bra jag kan. Men först är det tävlingsnovellen som går till SKRIVA som gäller den är bråttom med, andra hand är det "romanen" men det är bråttom med den med den skall in innan den första oktober så det är två månader som jag har på den. Vi får se hur det blir med det, bra nån gång hoppas jag. Troligen inte till tävlingarna men nån gång så.

Japp ny dag till ända säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: