fredag 11 juli 2008

Fredag 11/7-2008 20:01

DAG: Ännu en rätt bra natt vaknade ett par gånger men till halv elva stod jag upp duschade och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så drog jag ner till tvättstugan och la in mitt i maskinen. Så upp och satte på mig mina lurar och lyssnade på musik fram till ett då det var dagas för att hänga upp den samma. Men ena masiknen hade inte centrufigerat (vat inte om detta är rätt ord men nått sånt är det) så jag fick ställa in den på det och vänta tills det var klart så jag kunde hänga upp den. Så sen var det upp igen och mer musik fram till två tiden då jag skulle se till att det inte fallit ner nått i torkskåpet. På vägen ner så stötte jag på en granne som jag började prata lite med om spisen som vi fått ny för ett tag sen. Så det tog ett bra tag innan jag kom ner och kollade den igen. Så till kvart i fyra så hämtade jag den och la in den i skåpet igen. Sedan hade jag middag för första, nä andra hade det i onsdags med, hade jag ketchup till middagen. Har aldrig tyckt om ketchup faktiskt men jag har det till hamburgare endast då. Men idag och i onsdags hade jag köttbullar med mos och ketuhup, det var förbannat gott idag med, tänk vad lite ketchup kan göra. Smaskens alltså. Så mer? Nä inte i denna punkt mer nedan.

TRÄNING: Japp träning idag med kan säga att jag har fått ont i knäet. (tror inte ordet knät finns utan det skall vara knäet har slagit upp det ett par gånger) Och givetvis så är det vänster knäet (vill skriva knät) med det gör ont i baksidan av knäet och i knäet med. Kan det ha mer den smärtan som jag känner när jag kör benspark? Får se ibland gör det lite ont här och där och inte mer sen vi får se hur det går har inte råd att gå till läkaren iallafall så vi hoppas att det går över, phust vilken lång mening det ni inte illa det. Har lite träningsvärk idag ändå men bara lite. Tror inte att det blir nån cykel imonn heller ser inte ljust ut på kartan iallafall.

NOVELL: Under den tiden jag gått här uppe och lyssnat på musik så kom jag på en tävling till på SKRIVA som jag var med i förra året. Så jag täkte jag skulle skicka in nått till den med. Den har deadline till siste augusti så jag har inte så mycket tid att skirva på den men jag tog en gammal som jag redan gjort lite på. "Den röde mannen" den har jag tävlat med en gång och kan nog hinna skriva om den tills tvälingen tror jag. Vi får se kommer nog vara klart till slutet på september då de har gjort sitt beslut om vinnaren. Det finns tre platser och hedersomnämnaden. Ni kan läsa mer om detta på:  http://www.skriva.bravewriting.com/ De har haft tävling många år och tar emot skräck sf och fatasy (tror jag att det stavas) och de har pengapriser på 500 och neråt med tillhörande diplom till vinnarna. Men de gillar mest sf som jag har förstått det, detta gäller de som dömde förra året. Men jag skall se om jag kan få till den tills den siste augusti ändå. Skall köra tälingsnovellerna ett tag framöver så jag hinner nog inte köra på romanen fram tills jag fått iväg skrivas novell sedan kan jag nog gå på romanen igen.

Japp ännu en dag då jag inte raderat nått alls, känns bra, ha det tills vi ses igen. Säger HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: