söndag 6 juli 2008

Söndag 6/7-2008 20:01

DAG: Som ett bra tag nu så kommer natten först, kan inte minnas när jag började vakna inatt. Men inatt så varade sömen mellan vaken endast en halvtimme, så till sju idag med så var det slut på sömn. Jag låg kvar till åtta då jag stod upp. Frukost på det sen lyssnade jag på musik lite grann, fram till ett då jag drog till ica. Ännu en hundring som for sin kos, får se hur jag gör. Jag fick ett bröd som håller ett tag sen får jag nog låta bli med mjukisarna ett tag fram över. Har nog inte råd till det, har fyra hundra kvar nu det skall räcka tre veckor. Vilket ger 133 spänn i veckan, då kommer det inte räcka med mjukis. Så det får jag nog lägga ner ett tag, men jag köpte idag så jag har nog för två tre dar just nu. Sen är det slut med det, det är inte bra de innehåller mycket med antidoxanter men men. Så sedan drog jag igång med middagen idag vid halv fyra tror jag att det var. Var lite hungrig idag, var klar med den till halv fem. Så följde lite musik på det, tills sex då det var lunch för lilla mig. Japp det var nog allt idag tror jag. Näe jag dammsög när jag kom hem med, och sedan stekte jag träningsmaten med. Lite har jag gjort iallafall.

TRÄNING: Japp inga men sedan igår iallafall även om jag inte tror att 177 var så bra att komma upp i. Om jag inte minns fel står det på cyklarna att man skall sluta cykla om man kommer upp i 160-170 det är inte bra, eller om man får svårt att andas. Nu var det inte svårt att andas igår lite tungt var det men inte så farligt, men jag tror jag får ta det lite lungnare ändå nästa gång. Problemet var att jag inte hann hämta andan mellan backarna. Nästa backe kom innan pulsen gått ner, så jag tror jag skall gå lösare mellan backarna så är det lugnt. Var uppe och skulle försöka få rätsida på vad det skall vara men hittade inget alls på nätet om maxpuls och vad som är bra och inte bra. På gymmets hemsida står det lite konstigt lite tvetydigt tycke jag. Det står att man vid 85% av sin maxpuls bränner mest fett men att en som är otränad bränner mer protein (tror det var det kan ha fel) i den pulsen. Men hur fan vet man var maxpulsen är jag hittar inte det nån stans. Sedan står det att man förbränner mer fett ju högre frikvens man har på träningen så man skall inte vara rätt för att ta ut sig. Jag tycker dom pratar mot sig själva? Jag fattar iallafall inte det men att ha 177 tror jag inte är så bra men vilken puls jag skall har för att förbärnna har jag inte en aning om. Det är fan varför skall det va så krongligt för. Så vägde jag mig igen idag har gått upp igen förra månaden gick jag ner 2 kilo denna gick jag upp 2 kilo. Jag blir inte klok på det alls jag äter inte mer samma som förra månaden ändå går jag upp. Det är skumt med det här, kan inte fatta varför jag inte förbränner fett alls? Fan gör jag för fel? Om detta tvistar de lärde.

NOVELL: Japp idag körde jag igång igen med att läsa det var ett tag sen nu. En Koontz "Skuggeld" direkt inser jag hur jävla kass jag är på att skriva. Men jag har lagt till det jag som vanligt inte lagt till innan. Så läsa är viktigt att göra när man skriver, fan vet om jag nån gång kommer lära mig hur det går till när man skriver. Ja ja det tar sin lilla tid att inse att det inte är nån ide. Men jag håller fast vid novellerna som jag skall lämna in får jag med allt som skall vara med så kanske det kan gå ändå. Och det jag gör nu att jag skriver ner dem är bara början på dem. Sedan med tiden så blir det förhoppninsvis nått av dem. Eller så inser jag att detta är inte nått för mig. Vi får se hur det går.

Näe en slö man säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: