måndag 7 juli 2008

Måndag 7/7-2008 21:41

DAG: Lite bättre natt inatt, men jag hade annan tablett med, har det på söndag och onsdag. Den är starkare så den tar bättre, men jag vaknade igen upp och somnade om ingen. Men vid sju så somnade jag om och sov ända till elva, så det är gött ändå. Kom då upp och fick i min frukosten sedan var det lite musik fram till ett då jag drog i mig lunchen. Som idag smakade gött, den har tendens att smaka lite mindre bra om jag vaknar sent. Då är jag mätt av frukosten när jag får i mig den. Men idag var det gott och jag gick igång med den tidigare än 13:45 som jag brukar ta den. Var lite hungrig idag faktiskt. Så sedan var det väntan på att klockan skulle slå fyra. Och när den gjorde det samma så drog jag till träningen. Hade svårt att välja vad jag skulle ha på mig idag. Men efter kollat på vädret på internt så tog jag shorts och t-shirt och drog iväg. När jag drog där ifrån så öste regnet ner och jag blev våt. Måste er känna att jag hatar att bli våt, varför kan jag inte svara på men så är det. Ångrade mig då att jag inte tog med paraply, tänkte på det men tänkte det blir en lätt tår bara. Fick byta fickan på mobilen som jag hade i fram fickan till bakfickan, den var torr, och mobilen var lite våt men gick inte sönder för det, phust. Så middag på det efter stretchen och kollade in mythbusters fram till nio. Då jag var klar med middagen, ja att äta den alltså. Jo så var det det här med att hålla tummarna ni är inget vidare på det om jag får säga så. Jag vann ingenting, men ni får en ny chans till denna veckan men då är det sista chansen sedan har jag inte mer pengar, så ni får hålla tårna med denna veckan.

TRÄNING: Japp nya tyngder idag, men det gick lätt ändå. Men inte på bensparken där var det trögt, men jag klarade ändå alla tre seten. Men det brukar vara så att det går lätt första veckan sen andra blir det trögtare. Vi får se nästa vecka hur det blir med det. Bröst ökade med fem kilo per sida idag, men det gick bra det med. Som jag har sagt tidigaren så hoppar tyngden upp konstigt i steg på fyra till fem kilo. Så stretchen gick bra med och allt känns bra var inte så illa trögt som jag trodde det skulle bli ändå.

NOVELL: Japp novellen köra jag igång med imonn om allt går som det skall. Skall se om jag kan få en eller kanske lite mer, två timmar imonn  till att läsa. Man blir inspererad av att läsa så det skall jag försöka göra varje dag minst en timme. Men inte träningsdar hinner inte med det då.

Jaha tror nog att dagen för mig har kommit till ändan och jag får säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: