onsdag 9 juli 2008

Onsdag 9/7-2008 20:01

DAG: Ja skall börja med att meddela att detta är andra inlägget i min nya blogg den gamla försvann, kommer till det lite senare i inlägget. Fan. Japp kom upp till tio tiden och duschade och fixade till mig. Frukost på det sedan vid tolv tiden så drog jag igång med novellen. Detta gick rätt fort idag så vid ett tiden var jag klar, tänkte då jag har lite tid skall jag kolla hemsidan lite. Detta gjorde jag, jag raderade gästboken och la in den igen med det hjälpte inte alls. Detta berodde på att jag lagt upp med ftp programmet, av okänd anledning så la den upp en ny sida och en gammal där med. Så när jag raderade den gamla så fanns en till sida som tog över och det blev fel igen. Så jag bestämde mig för att radera hela siten och lägga upp det igen för att få bort all jälva skit. Sagt och gjort men jag såg mig inte för så jag raderade boggen och statistiken med. Jag la upp ett inlägg med det men jag hade inte kollat det då. Jag slog av programmet i ett desperat försök att inte radera boggen och statistiken men det sket sig skadan var redan gjord. Så jag fick radera hela bloggen och ladda in den på nutt. Fy fan för ftp program åt helvete med skiten. Jag raderade nästan två år med blogg inlägg men här nedan kan ni om ni vill kolla upp lite gamla inlägg bäst är på space sidan inte myspace utna space den har varit med längst. Sedan ladde jag in statisikprogrammet men direkt så blev det fel på det. Skall höra på fredag då jag skall tvätta om de kan få igång det eller inte. Jag litar inte på sprays statistik alls. Ni kan se på min statistik sida att deras statistik är 50 pers min är 14 så jag tror inte den nya som nu har kommit igång är bättre. Dom hittar på statistik för att man skall tro att man har många träffar på siten. Men men jag kanske få igång den igen om jag ringer dem men troligen blir det: - Det var undrligt. Sen händer inget alls. Jag har skickat mail men de svarar inte på frågan untan att det är fel på statistiken. Vi får se på fredag vad som händer. Men fan ta ftp program, och fan ta spray som inte får ordning på sina grejor så att det fungerar som det skall. Japp det var min dag började bra sedan skit hela tiden. Jo jag såg på mythbusters och tids mannen (ja den heter typ jearny man eller fan nått sånt kan inte stava engelska alls inte svenska så bra heller) så lite behållning av dan har jag fått ändå.

TRÄNING: Japp känns bra idag skall bli skojigt att gå på ny tyngd imonn. Då är det armar, rygg och baksidan ben. Men men vi får se hur det går med det imonn om ni hänger på.

NOVELL: Ja idag fick jag ur mig tre sidor men det gick illa snabbt idag. Satte mig nån gång vid tolv tiden och var klar till ett eller lite över. Men det är mycket att bygga på måste se till att hennes smärta kommer fram mer. Men det är som valnigt svårt vid första nerteckningen, får lägga på det sen näst omgång. Det vill sig inte vid första gången det blir alldrig som man vill. Och det kan nog inte nån som är författare få till det på första försöket, inte för att jag är författare men ändå. Nu har jag 16 sidor med story att teckan ner detta kommer ske på lördag för imonn är det träning sedan tvätt på fredag.

Japp kass dag till ända 2 år blogg åt helvete, näe säger HEJ! :D :P :D

http://henrikporali.spaces.live.com/

Inga kommentarer: