onsdag 30 juli 2008

Onsdag 30/7-2008 20:01

DAG: Japp idag, inte som vanligt, så börjar jag med kvällen innan natten, min kära granne hade folk hemma eller om det är samma tjej som innan och de hade för sig att ha igång musiken till tolv eller om det var ett när de gav upp. Så jag somnade inte förrän till tre fyra nån gång. Så idag när jag slog upp ögonen  så var jag seg så jag låg kvar i sängen till tolv tiden. (fan kan säga att tangeterna inte tar alls idag får trycka fem sex gånger innan de tar, vad kan detta va?) Så kom jag upp och fick i mig frukosten och sedan körde jag igång med romanen. Var klar med den till 14:30 då jag inmundiga mjukisen, min sista banan gick åt idag skall imonn och köpa mer innan träningen. Det är illa jobbigt när tangeterna inte tar fan kan det va för fel. Så middag på det idag tog jag lite fisk och ris det var ett tag sen jag hade detta det var illa gött det. Får se om jag skall lägga upp detta på recept sidan tror jag att jag gör. Kommer nog in på fredag nån gång hoppas jag kolla nyhet ramen så kan ni se vad jag lägger upp. Jag la upp ett konto på facebook idag med så jag skall blogga för första gången där. Problemet är att jag inte kommer ihåg när jag gick ut skolan, ja gymnasiet alltså. Det var 83-84-85 nån gång tror jag att det var tror jag allså. Men jag har lagt upp en anteckning idag men jag skulle koppla min blogg till den men det sket sig varför vet ej, men den ville inte det iallafall. Så jag får lägga upp det för hand tror jag skall testa idag. Så jag hällsar er välkommna till mig blogg från facebook. Min hemsida är www.henrikporali.se Mer då? Näe inte idag säger HEJ!

TRÄNING: Japp inte idag men imonn kör vi på igen, det känns bra just nu iallafall. Så får vi se hur det går på torsdag, kan inte tänka min att det går nått annat än bra. Bara min kära granne inte är uppe hela natten alltså. Har problem att sova så jag tar tabletter för att få lite sömn men är det nått som stör så tar inte tabletterna alls. Vi hoppas på att hon lägger sig tidigt.

NOVELL: Japp körde på en runda idag, ett par sidor blev det ändå. Skall gå på pukt 6 på fredag så får vi se hur det blir med det. Kommer nog inte räcka med två block får köpa ett till nån dag, och ny penna. Kör pilot alphagen den är skön att skriva med, innehåller oljebläck som rinner ur den. Men är inte så bra på annat än vanligt papper för den rinner lite. Så mer då?

Näe idag är det nog med detta ses igen imonn om ni har lust till detta säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: