söndag 13 juli 2008

Söndag 13/7-2008 20:01

DAG: Japp äntligen en bra natt, ja vaknade ett par gånger inatt med men sov änd till tolv idag. Var lite seg men tänkte ändå att jag går upp och kör igång, så gjorde jag. (kan säga att jag igår använde ordet jömske jag har slått upp det en gång innan jag tror det stavades ljömske detta alternativ hade jag inte med igår) Så frukost sedan musik till två tiden då jag drog till ica, köpte för 150 idag så nu har jag inget mer att göra av med denna vecka. Sedan hem och stekte träningsmaten efter ica på det satte jag igång med dammsugningen. Sedan fick jag en halvtimme fram till att jag skulle köra stretchen så var det dags för middagen. Det var hela dan fram till fyra som gick jävligt fort idag. Så har jag mailat till spray igen om min statistik igen den är kass igen. Jag ominstallerade den för ett par dar sen då fungerade den men så sket dig sig ingen. Jag funderar om spray saboterar egen statistk för deras nya har kommit igång nu. Men vi får se vad de säger denna gång da. De brukar svara med att vi har problem med statistiken just nu. Vi får se vad de säger idag da. Så jag kommer nog lägga upp statistik till slutet av denna månad, så får vi se om det är spray statisik eller min egen. Jag såg i statistiken från spray att 16 personer har lagt till min i favoriter tack för det. Och för nya besökare säger jag välkommna till min lilla hemsidan, ja just nu är ni i bloggen. Men å andra sidan så uppdaterar jag inte så ofta, emn jag har uppdaterat till dags dato 59 gånger, ni kan se det högst upp i innehålls sidan till vänster 1.0.59 version alltså 59 uppdateringar från 2006 slutet av 2006. Får se om jag kan hitta på nått nytt till sidan vet dock inte vad det skall vara. Kanske en video sidan? Hmm vi får se hur det blir med det. Jag har avinstallerat ett program som stoppade min windows movie maker så jag kan lägga upp lite men vet just nu inte vad jag skall lägga upp. Vi får se hur det blir med det sen en nannandag. Skall ändra besöksräknaren med tills igår när jag la upp sidan igen. Den jävleln började om när jag la upp igen med frontpage. Skall kolla på det en dag. Det står sedan 2006 nu men den har nollställts ett antal gånger sedan dess, skall ordna det en dag.

TRÄNING: Japp ny vecka imonn igen då är det andra veckan på ny tyngd. Får se hur det går. Cykel har legat ner ett bra tag nu får hoppas att vädret vänder och att solen skiner så jag kan få ner mina kilo lite till.

NOVELL: Ja skulle nog ha kört idag men det finns inte tid till det idag. Kom upp sent och sedan har jag gjort det som jag gör på söndagar. Men på tisdag skall jag köra igång igen, så blir det tävlingsnovellerna sedan efter det. Nästa vecka så är det bara träning som stoppar skrivandet annars är det lugnt.

Japp ny dag slut och jag hoppas att ni har hållt era tummar så jag kan kamma hem vinsten idag. Fick inte mail igår så det kommer idag, håll tummarna så kommer det, jag känner det på mig. Gôtt mos! HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: