tisdag 15 juli 2008

Tisdag 15/7-2008 20:01

DAG: En bra natt på det hela taget inatt, det var ett tag sen jag hade det. Vaknade till elva gick då upp och dushade och idag smörjde jag mig eftersom jag inte gjorde detta igår. Till halv tolv var det klart och jag fick i mig lite frukost på det. Sedan vid halv ett så drog jag igång med novellen. Var klar idag till en tre nått sånt lyssnade lite på musik idag efter novellskrivandet idag. Men till tre kom jag på att jag inte tagit fram nån middag. Så jag fick fram ett paket med fläsk lade det på diskbänken i hopp om att det skulle tina upp till fyra, så var inte fallet. Jag satte igång med stretchen till kvar i fyra idag för att inte bli så sen. Sedan fick jag tina upp fläsket i mikron i trettio sekunder så det skulle gå att dela skivorna. Tog idag fläsk med pasta det är gött, så har jag en middag kvar på fläsket får ta det till fredag hoppas det håller tills dess? Jo det går nog bra det. Så kollade på mythbusters och sedan jearnyman (jag vet det stavas inte så men nått sånt är det) ganska tråkig men dock nått att se på. Och nu är det dags för blogg igen och här är jag igen.

TRÄNING: Japp det gick bra igår och ingen träningsvärk idag heller. Så det går bra ändå, får se om jag nån gång kan få köra cykel lite grann. Är ett jävla tag sedan nu, får hoppas att vädret kommer igång till lördag hoppas jag. Men jag har bara kört en enda gång på nya sträckan, hur fan skall jag då gå ner i vikt da? Nä kom igen nu da.

NOVELL: Japp novellen går framåt idag med, fick ur mig fyra sidor idag. Brukar bli tre men jag började på ett nytt stycke och det rann iväg till fyra sidor. Hade ingen lust att sluta mitt i ett stycke så jag körde på. Kan nog komma till avslut imonn om det går som jag vill men man vet aldirg hur långt det blir imonn, vi får se.

Japp (har lite för smak för japp är inte en daim kille själv) ännu en dag till ända och jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: