lördag 26 juli 2008

Lördag 26/7-2008 20:01

DAG: Japp kom igång segt med många vak inatt, men fick lite mer sammanhängande sömn imorse. Men till elva så kom jag upp, frukost på det sedan körde jag igång med romanen. Var klar med det till mjukisen 14:30 efter det så lät jag bli att köar mer. Sedan slog klockan fyra och det var dags för cykelturen. När jag kom hem så stretchade jag och sedan middag, samtidigt med middagen så drog jag igång ett avsintt av smallville som jag ser på nu. Ja jag ser inte nu för jag sitter framför datorn men innan jag satte mig så kollade jag på det. Har ett till att se sen, fick på kaffet så jag skall kolla in det undertiden jag inmundigar detta. Känns som kort blogg idag. Mer? Varm idag var det men mer om det här nedan.

TRÄNING: Japp äntlingen en cykle tur idag, som vanligt glömde jag kartan men denna gång så körde jag rätt. Dock var jag fel ett par gånger med, men tillslut så kom jag rätt. Så kollade pulsen när sista backen kom var då uppe i 156 så det var väl okey. Men när jag kollade max puslen så var den på 188 idag, jag tycker det tyder på att pulsmätaren inte fungerar som den skall. Idag körde jag på 4ans växel alla backar och var inte alls så trött som förra gången. Det måste vara fel på mätaren, har man 188 så är det illa tungt att andas det var inte alls så jobbigt som förra gången idag. Medial puls var 159 men som jag sa innan tror inte den är som den skall va. Kom hem och JO, jag fick in nån järn grej i tramporna idag växlen är lite kass tror jag. Fan vet var den kom ifrån skar mig i benet också. Men det gick lätt idag inte alls så tungt som förra gången. Så att jag hade högre puls idag går inte ihop alltså. Skall höra på gymet hur man mäter max puls så skall jag testa det en dag. Det kan vara så också att jag tål hög puls med, men tror inte det fel på mätaren tror jag. Vi får se på måndag skall jag höra efter om pulsen så får vi se.

NOVELL: Japp egentligen skall det vara roman men ändå. Körde på den idag efter jag stulade med mp3 spelaren. Men tillslut så gick det som det skulle och jag kom igång. Fick ut mig en fem sex sidor tror jag att det blev. Är dock ändå på samma helg som jag var för femtonsidor sen, men helgen är en viktig händelse så den får köra på ett tag till. Då har jag gått igenom till puknt 5.1 och jag har 19 sammanlagt så det är en bra bit kvar, dock kan det vara .1 .2 på ett par av dem med. Mer?

Japp dagen är till ända och jag säger HEJ! för idag. :D :P :D

Inga kommentarer: